Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 55> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma jež je zvijezda dana, šta pričaš da ga nitko nije primjetio! Lako bi ga mogu proglasiti slatkom (pod)forumskom maskotom, baš bi nam dobro došla jedna!
Tanjuri su svakako divni - od odabira motiva, boja i kombiniranja! Volim taj stil i msilim da si ga doista uspješno "ulovila"! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Karmen,hvala Izzy!Od svih mojih radova meni osobno najdraži su moja strašna ribica-jaje i ježić koji su nastali onako spontano ,kao nusproizvodi,neplanirani,nastali u trenutku.To je valjda ono istinsko kad ne razmišljaš što ćeš napraviti nego ti u sekundu sine i to ostvariš.Puno puta bi vrtila np.kutiju u ruci i razmišljala što s njom i kako ju izvesti a ovo što se stvori na ovakav način je kao da imaš neku ruku vodilju koja te dovede do nečega ikaže-učini to!I to je onaj istinski poriv iz kojeg proizlaze radovi koji su stvarno odraz naše duše.A ako je po tome suditi onda u mojoj duši ćući veliko djete!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ježurka je pravo ludilo, obožavam ježeke, pogotovo jer ispod prozora imam jednu ježevu kućicu već godinama i jedva čekam tople noći kad će se oni opet ushodati i uspuhati...puf, puf... preslatko si ga napravila, a s obzirom da smo na cvjetnom forumu, doista bi mogao postati naša maskota... toliko sam oduševljena da ti poklanjam i fotku jednog pravog ježurke
...no, moram se osvrnuti i na zadanu temu, na ovaj prekrasan set s indijskim motivima... doista nisam netko tko se oduševljava Indijom, osim možda u nekim duhovnim stvarima i traganju za mirom, ali moram priznati da ovako dobro obrađenu temu već dugo, dugo nisam vidjela... tanjuri su svi redom predivni, a posebno mi se svidja prvi u nizu i onaj s djevojkom ledjima okrenutoj... savršeno si ispreplela printove, boje, osjenčala, uobličila u predivnu cjelinu... bravo za izniman trud
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage Karmen,Izzy,Primavera hvala vam od srca na vašim komentarima ali ja sam se već počela crveniti,još ću si umisliti"da sa ja netko",bila bi mi čast da moj ježić bude maskota podforuma,baš ste me raznježile ali ste mi dali i vjetar u leđa jer puno mi znači vaše mišljenje!Vi ste moji učitelji ,od vas sam naučila sve što sada znam!Hvala vam!
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve za 5!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni ta indija izgleda vrhunski odrađena a šta bi tek bilo da voliš raditi na zadanu temu a ježić je silno simpatičan
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curice moje ,divne ste!Odradila sam mada ni sama nisam znala što bi,prvo sam pomislila na sloniće ali previše je tanjura i onda sam slučajno naletjela na stranicu sa ovim primtevima,oduševili su me i onda je krenulo ali skoro mjesec dana sama sebe prisiljavam da tu Indiju napravim,osoba kojoj je namjenjeno živjela je u Indiji i oduševljena je njome a hoće li biti mojim radom vidjet ćemo!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E bude li bar upola ko mi!....A je si neka baš! Kako ti nitko nije primjetio ježića? Pa jesi vidila po mom postu da sam ostala zabezeknuta odakle ti ideja?! E!!!
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...valjda nas moderatori neće zbog ovoga po guzi...ali jednostavno morala sam ti i ja dati jednog ježića, već dugo ga imam u svojim slikama i baš mi je preslatki, mislim da je čekao tebe...radovi su ti krasni!!!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica, ješko je fantastičan! Kao i tanjuri!
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da nam slijedi Uskrs, izdvojila bih ova jajčeka jer mi se jako sviđaju. I ja sam godinama ukrašavala jaja, svake godine drugom tehnikom... |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmare,Sanjam,Monna,CimicifugaJežić me oduševio i raznježio,presladak je!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene je raznjezio jezic,pa pogledajte tu njuskicu i oke...presladak je.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
priznajem da sam pvpg malog jezica u ruci stavila na desktop... nekad davno smo kod bake imali jezeve u vocnjaku... ajme, da mi se vratiti tamo i tada
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha,ha ,ha-vidite što ja imam!!!E sad ću početi naplačivati ulaznicu,pet kuna meni a pet za Sanjam jel puno?a kad su tako slatki,ajme ubit će nas moderatori!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme što je sladak, ali nemoj misliti da nisam primjetila i tvog ježića, samo kad sam ja zaljubljenik tanjura, pa me oko uvijek tamo vuče!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam Anđelka ali priznaj da nemožeš odoliti ovim slatkišima koje su mi Primavera i Sanjam stavile!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moderatorica je samo svratila sejvati sliku onog slatkog zamotuljka koji nas tako šašavo gleda! I ja sam imala "puktave" ježiće ispod prozora, davno... Nevjerojatno kako se ta ekipa glasa!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj!Za moderatorice besplatno,jel tako Sanjam!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |