Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božur - Paeonia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božur - Paeonia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 21:45
oči mi ispadoše od pogleda na vaše božure, wooowsmile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:22
mimar, nemam rijeci...osim velicanstveno.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:34
mimar....nisam vidjela ljepše i bujnije
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 18:51
Treba ih slikati, slikati, slikati i na taj način pokušati produljiti ovaj jedinstveni užitak. Prekrasni su uživaj u njima svaku minutu jer imaju samo jednu manu jer brzo ocjvetaju. Prelijepe boje, lijepo njegovane biljke. Krasno.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 18:50
Prelijepi božuri.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 18:19
Jako niske temperature im nisu naudile, naprotiv, ovog proleca prevazisli su same sebe jer sam na jednom bokoru ruzicastih pebrojila tacno 103 cveta. I na ostalih 12 bokora je citava gomila, tako da su se pod teretom povili. Drvenasti i crveni su trogodisnji i za sada ne mogu da im pariraju.

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
gucek2301@net.h View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gucek2301@net.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:25
Sleepy
Originalno poslano od člana AB100 AB100 napisao:

lijepi su ovaj zadni je baš posebanClap
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 12:34
i tvoji su divni, pogotovo onaj žuti..Heart
belica,zagreb
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 11:14
evo i mojih drvenastih božura

Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 10:47
takav sličan, samo veći cvijet (drvenasti božur)
vidjela sam u ZOO-u, odmah pored nastambi medvjedića.
ajme koliko je fascinantan, a mirišljav

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 20:27
Belica...krasan je
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 19:01
a moji kasne li ga kasne i evo konačno jutros cvijetove otvorio drugi, a ne onaj za kojeg sam bila sigurna da će prvi. iako čini mi se da ih ova pržiona od sunca malo smeta.

By belicasmelica at 2012-05-02

By belicasmelica at 2012-05-02

ostali još štrajkaju, pupove imaju ali...

belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 19:54
aaaa.....baš nažalost viridarivm
Na vrh
viridarivm View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 224
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje viridarivm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 13:16
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

prevarila sam se, danas se pojavio pupoljakbijelog božura, jedva se vidi, ali se vidismile126
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/2bface1d-IMG_4452%20božur.jpg" />

nažalost ne bude ti cvjetao ove godine,premali je taj pupoljak
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 00:21
prevarila sam se, danas se pojavio pupoljakbijelog božura, jedva se vidi, ali se vidismile126
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 21:35
moji gomoljasti, posađeni prošle godine, mislim da mi neće cvjetati ove godine
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:04
Citam i nemogu vjerovati kako ga se neku ljudi zele rijesiti a ja oko moja 2 trckaram ko luda. Prvu godinu mi nisu cvali. Prosle godine mi je procvao crveni tj neka tamna boja a sad tek 3 godinu od sadnje konacno pupa drugi. Jedan je vislji drugi nizi i razlika im je i u listovima. Cim mi drugi propupa da vidim koje je boje stavit cu i slike.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 10:49
na kraju cvjetanja...

Neka se sve zeleni
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 09:38
ja imam samo bijeli

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
digitalna View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 62
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje digitalna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:20
ma ...kak sam ja relativno nova kaj se sadnje cvijeća i samog planiranja tiče...prvu godinu sam sve posadila zbrda zdola..pa onda velko izraslo ispred malog cvijeća..pa na krivom mjestu...sva sam bila u problemima... :)...tak će izgleda i ovaj božur morati promijeniti mjesto ...posadila sam ga skroz uz čemprese a ak veliš da raste ko lud i ta akcija selidbe me kad tak čeka...do tad ću uživati u ovih svojih par listova i pupova....podsjeća me na baku i njenu borbu s mravcima jer joj je rastao drito ispred kuće Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.