Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
vila2
![]() JosipaNu ![]() aurelia ![]() miska ![]() bucka123 ![]() hvala, drage moje
|
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Božuri su uistinu prelijepi, a ni ostalo nimalo ne zaostaje. Vidi se da je u Guštima puuuuno ljubavi i vrijednih ruku
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Predivna boja božura
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
malo sam obisla napokon i imam sto vidjeti...predivno proljece a vajgela je savrsena....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne slike, draga Nisa... stvarno sam uživala... predivan kutak sa javorom i pajasminom, ali božuri... od njih mi je srce zastalo na tren...
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Ili je to do cvića ili fotića uglavnom slike su prelijepe
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Nisa
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Ajme ova kombinacija drvenastih biljki je sam snova.
A starinska ruža ide tako lijepo uz žuti iris. Vidjela sam nedavno da je jedna baka posadila krupne visoke žute irise u s liniju kroz dužinu vrta i pokraju njih s liniju tamnorozih božura i ta rozo žuta kombinacija stvarno bi i bolesnog čovjeka ozdravila ahahahaha p.s ova hrastolika hortenzija je baš neobična. |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Mogu samo gledati i diviti se...od toliko prelijepih biljaka zaista zastaje dah...pregledala sam i sve ostale objave...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Potpisujem lucy, obožavam gustiš, ... ova druga fotkica mi je odlična. Jedno iza drugog izviruje, različite strukture i boje, a sve jedno ljepše od drugog.
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divan je ovaj gustiš, ne možeš ga samo pogledati, poželim razgrnuti svaku biljku i vidjeti što se sve tu krije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vila2
![]() aurelia ![]() janja-nja-nja, dobro došla ![]() lucy, hvala, nikako uslikati jasmin, kiša, i samo kiša; iako ova vrsta ima snažne izboje nije penjačica, tako da ga nekako krotim ![]() karmen ![]() mikica dm ![]() Mari ![]() rose girl, draga moja ![]() hvala drage moje, dođite mi opet
|
|
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Božuri prekrasni, ma sve prekrasno.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |