OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 158159160161162 374> |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Clematis već procvjetao! Prekrasan je! Zaista nije bitan naziv!
A što se tiče novog cvijeća kojeg si zasadila u pitare - sretno sa zalijevanjem!
vjerujem da im kod tebe neće ništa nedostajati!
Već za par dana one vodenike će se udvostručiti!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko noviteta u tvojim pitarima i vrtu. Bravo!
Klematis je predivan.
lijepi pozdrav
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
clematis ti je procvao,predivan |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne nije, jedna je od moje hoste koju imam godinama, a druga koju sam kupila i podijelila dio Lantani, dio Otok i dio ostavila sebi. Od smrckine mame ove godine tek prvi puta možda baci koji list više i sa radošću ću je proslijediti
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi noviteti, jedva čekam da vidim gdje će biti smješteni
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A dobro, nek sam se malo obradovala
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da to je karakteristika forumašica. pitaš jednu biljku, dobiješ pol vrta!
A to s imenima.... I ja za sad pamtim što je čije a da počenom davati imena kao Neva svojima?
Sve u svemu vrt napreduje i zelen i sukulentni i onaj rascvjetani.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako volim hostice, jednostavna biljka, a zarazna nadam se da će se i moje lijepo razrasti a pinky je baš fensi šmensi
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoste, klematis..ma sve ti je prekrasno..klematis je baš poseban
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno je tu lijepih vrtova, pa i moj je jednim dijelom lijep.
Ravan komad zemlje, nešto posiješ, nešto kupiš i začas imaš lijepu cvjetnu gredicu. Ali ja sam krenula u novu pustolovinu - napad na brdo. Neprijatelj izgleda ovako Dakle, padina i kamen. Ali, promijenit će mu ja lični opis. Krenula sam s onim kamenjarom u podnožju. Nastavila sam ovako E, pa vidjet ćemo tko će koga ...... A ovaj me dočekao na vrhu brda i baš mi se lijepo narugao i pokazao mi srednji prst Njega sam za kaznu - isčupala Nastavak slijedi ...... |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti njemu pokaži tko je gazda!!!!
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, clematis ti već cvijeta!
A hostice su preslatke! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U boj, u boj,
za vrtal svoj... Bravo Otok, to je borba, lako ti je na ravno iskopati i posijati, ali ovo je izazov, meni se sviđa ova velika kamena ploča, malo je ukrasi okolo i negdje iznutra gdje ima koju rupu i eto originalnog kamenjara Onaj što si išćupala je arum italicum, kod mene raste i na divlje, ali vidjela sam kod Horti poslije na ovaj "prst" dobije crvene kuglice koje su jako dekorativne. |
|
život je more
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i ovaj arum raste na divlje, ima ga kod mene puno, ali ovaj je zašlužio da plati glavom, on će se meni rugati
Inače, ako se ne budem javljala, znači da sam se srondala s brda. |
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da to tebi ide ludo od ruke... za razliku od mene
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me, živa, zdrava i mrtva umorna. Nisam se danas pentrala po brdu, sadila sam nešto u gornjem dvorištu, čupala travu, a i zaliti je trebalo i to pošteno.
Evo nekoliko cvjetića ostić senecio u društvu bakopa nisu procvale zečje uši, nego se umiješala saksifraga armeria nježni lila cvijet teucriuma festuca grevilea lysimachia - ne znam ništa o njoj i nešto meni nepoznato sa sitnim bijelim cvjetićima |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa koliko ti je to imanje!
Čini mi se da tvoje imanje je veliko kao cijeli tvoj OTOK!?
Vjerujem da će ubrzo ono brdo biti rascvjetano i krasno!
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A koji je susjed, onaj što više manje šuti ili onaj koji ti odgovara na pitanje postavljeno pužu, dok šečeš po vrtu u pidžami?
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grevilea mi je totalno nepoznat cvijet ali je prekrasna.Jeli to neka trajnica?
Šarenolisna pelargonija. |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim vrtom i divila se,a na kraju se od srca smijala tvojoj borbi sa"neprijateljom"Sve je prelijepo
|
|
Odgovori | Stranica <1 158159160161162 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |