Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ja sam svoje recnula - neke napola, neke za trećinu, a nekima sam samo vrškove skinula. Reznice sam piknula u supstrat, pa ako se zakorijene, bit će ih ohohoo...
![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Jaooooo, pa ko će dočekati taj početak vegetacije ? Vi na moru s tim nemate frke, a mi kontinentalci ima da rogove dobijemo do tada, A prsti svrbe za ovako nečim
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Leona, hvala i tebi od srca,nadam se da ce i tebe tvoj adenijum obradovati uskoro cvetom! ![]() |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Moon,hvala ti od srca, izgleda sam se " navukla" na adenijume,ali zaista vrede svaku paru! |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Wanesa,prelepa boja Adeniuma,a tek kako su lepo negovani....sve pohvale....
![]() |
||
![]() |
||
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Naravno bebolina, da bi čekanje bilo što udobnije treba se tako i smjestit
![]() Adeniumi, ma naravno uvijek jedinstveni. Pozzzz svima dok ne stavim svoje malce ovdje
![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Wanessa...dobro došla među ljubitelje adeniuma
![]() Tvoji adeniumi su prekrasni , a na tvoja pitanja će odgovoriti netko tko zna, ja sam tek ljubiteljica i pokušavam naučiti što više o njima ![]() |
||
![]() |
||
|
Od nedavno sam postala vlasnik ove prekrasne biljke, citajuci vase postove mnogo sam naucila o nezi i gajenju. Jedan od dva, koja trenutno imam je cak uspeo da procveta. Interesantno je da su dva cveta bila potpuno razlicita ,na istoj biljci...Da li je to tipicno za adenijum?
![]() ![]() Na ovom drugom se vide pupoljci,a evo i cvetova: ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
kao da ti je ntko šapnuo ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bebolina...presađen i cvijeta, divn, znači da mu sve odgovara
![]() |
||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
hvala na odgovoru, Bebolina
Pošto ne znam ništa o Adeniumu (iz prakse, iz teorije tek počinjem učiti), pa pitam sve i svašta. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
Hvala Bebolina :)
A da te pitam...zašto cvijetić ima ove tamne pjege po rubovima? Iako, bez obzira na to, prekrasan je i nadam se da ću i ja uskoro imati svoga konja za utrku...ali, dok dođem do cvata, potrajat će to |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Čekamo bebice arabicum
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
MermaidDreamer ....samo ti lijepo sanjaj i raduj se
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |