Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 159160161162163 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naprosto sam zaljubljena u moje biljčice
Blokira mi komp , vrijeme za povlačenje |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vanjica |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva sam čekala da dođem kući da ti poželim dobrodošlicu !
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko nam se vratila, uououo, smrcko nam se vratila na forum, je!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergi
Evo jedna stara slika cvjeta kad sam ga tek dobila, nisam sigurna da sam je već stavila. Ali da ponovimo gradivo Trenutno cvijet nije takav, sad je dugonja |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo dugonje.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tamo gdje smo ga uzele nema više ništa, sve smrzlo, moj je jadničak, a tvoj bome lijep dečko!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo te nije bilo, sada s punim pravom raspali sa sličicama, ima kod tebe puno toga za pokazati.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa bilo je i vrijeme da se vratiš
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema te neko vrijeme, naravno iz objektivnih razloga, a onda bum - bombardiranje s predivnim slikama, predivnog cvijeća. Možda bi sojino brašno pomoglo nama penzićima da malo nabildamo molzak. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko tebi
a ovo je za tvoga brata
Za ovaj puzavac se ne brini, on je iz porodice tradescantia, a oni svi zimi zbog nedostatka sunca izgube ljubičastu boju i pozelene. Na proljeće ga stavi van i on će opet dobiti lijepe ljubičaste šare, a donja strana lista će poljubičastiti.
Ako se ne varam, ono što veliš da je tvoja palmica, je dracena marginata.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste me poželjele
Samo da mi cvjeće izdrži, polako posustaju biljčice, te ima ih ima u vječnim lovištima. Antiša (anthurium) je bačen i držala sam ga do zadnjeg lista |
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko....krasno...evo ja te javno želim zamoliti za pelcer tog tvog "dugonje" tako mi je......jednostavno želim ga......
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrčkice, nema, te nema, onda dodješ i oboriš nas s nogu
Onoj plavoj tradescantiji smo bili pronašli ime, morat ću potražiti, mislim da sam negdje zapisala....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zajedno Lorica obaramo s nogu rumenim čuvarkućama na štapićima ( Šmrcko - latinski ).
Imam jednu zove se Loritis-tradesc. Maloprije sam je gledala, malo mi se izduljila u potrazi za suncem. Nisu baš fotomodeli, malo više kao manekenke |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Šmrcko, doista ima Lora pravo. Nema te a onda obaraš s nogu. Biljke su sve Ne znam koju bih posebno spomenula jer su svaka za sebe prva liga! Najviše mi se svudjela tvoja rečenica: nagurala je u kofer! Morao je biti koferčina!
I kao što vidiš dok je TM razbijao vaze mi smo ti marljivo zalijevali vrt!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Smrcko pa stvarno su ti biljke prekrasne..neću ništa posebno izdvajati jer mi stvarno sve sviđa..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga, konačno si sa nama!!!
Drago mi je da ti je bolje, žao mi je zbog mame, a čestitke bratu ( pametna glavica) . Samo neka on upiše magisterij, u znanje se uvijek isplati ulagati.
A što se tiče cvijeća sve ti je super, ali mi objasni o kakvom brašnu je riječ, šta to stavljaš u tegle???
|
|
Odgovori | Stranica <1 159160161162163 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |