Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naprosto sam zaljubljena u moje biljčice
![]() Blokira mi komp , vrijeme za povlačenje ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Vanjica ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jedva sam čekala da dođem kući da ti poželim dobrodošlicu !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() |
|
Bergi
![]() Evo jedna stara slika cvjeta kad sam ga tek dobila, nisam sigurna da sam je već stavila. Ali da ponovimo gradivo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo dugonje.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tamo gdje smo ga uzele nema više ništa, sve smrzlo, moj je jadničak, a tvoj bome lijep dečko!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dugo te nije bilo, sada s punim pravom raspali sa sličicama, ima kod tebe puno toga za pokazati.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pa bilo je i vrijeme da se vratiš
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nema te neko vrijeme, naravno iz objektivnih razloga, a onda bum - bombardiranje s predivnim slikama, predivnog cvijeća. Možda bi sojino brašno pomoglo nama penzićima da malo nabildamo molzak. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrcko tebi
![]() a ovo je za tvoga brata
![]() Za ovaj puzavac se ne brini, on je iz porodice tradescantia, a oni svi zimi zbog nedostatka sunca izgube ljubičastu boju i pozelene. Na proljeće ga stavi van i on će opet dobiti lijepe ljubičaste šare, a donja strana lista će poljubičastiti.
Ako se ne varam, ono što veliš da je tvoja palmica, je dracena marginata.
|
|
![]() |
|
Hvala vam što ste me poželjele
![]() ![]() Samo da mi cvjeće izdrži ![]() Antiša (anthurium) je bačen i držala sam ga do zadnjeg lista ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
smrcko....krasno...evo ja te javno želim zamoliti za pelcer tog tvog "dugonje" tako mi je......jednostavno želim ga......
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice, nema, te nema, onda dodješ i oboriš nas s nogu
![]() Onoj plavoj tradescantiji smo bili pronašli ime, morat ću potražiti, mislim da sam negdje zapisala....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() ![]() Imam jednu zove se Loritis-tradesc. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme Šmrcko, doista ima Lora pravo. Nema te a onda obaraš s nogu. Biljke su sve Najviše mi se svudjela tvoja rečenica: nagurala je u kofer!
![]() ![]() ![]() I kao što vidiš dok je TM razbijao vaze mi smo ti marljivo zalijevali vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme Smrcko pa stvarno su ti biljke prekrasne..neću ništa posebno izdvajati jer mi stvarno sve sviđa..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej draga, konačno si sa nama!!!
Drago mi je da ti je bolje, žao mi je zbog mame, a čestitke bratu ( pametna glavica) . Samo neka on upiše magisterij, u znanje se uvijek isplati ulagati.
A što se tiče cvijeća sve ti je super, ali mi objasni o kakvom brašnu je riječ, šta to stavljaš u tegle???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |