Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 159160161162163 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:21
Naprosto sam zaljubljena u moje biljčice

Blokira mi komp , vrijeme za povlačenje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:24
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Smrcko drago mi te je "vidit" opet

Hvala Vanjica IM-Smiley.com
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 17:08
Jedva sam čekala da dođem kući da ti poželim dobrodošlicu !
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:13
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:19
Smrcko nam se vratila, uououo, smrcko nam se vratila na forum, je!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:31
Bergi smilie_love_047.gif

Evo jedna stara slika cvjeta kad sam ga tek dobila, nisam sigurna da sam je već stavila. Ali da ponovimo gradivoWink Trenutno cvijet nije takav, sad je dugonjaLOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:32
Evo dugonje.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:44
Tamo gdje smo ga uzele nema više ništa, sve smrzlo, moj je jadničak, a tvoj bome lijep dečko!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:57
Dugo te nije bilo, sada s punim pravom raspali sa sličicama, ima kod tebe puno toga za pokazati.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 20:59
pa bilo je i vrijeme da se vratiš smile219
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:07

Nema te neko vrijeme, naravno iz objektivnih razloga, a onda bum - bombardiranje s predivnim slikama, predivnog cvijeća.

Možda bi sojino brašno pomoglo nama penzićima da malo nabildamo molzak.smile96

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:10
Šmrcko tebi
 a ovo je za tvoga brata
Za ovaj puzavac se ne brini, on je iz porodice tradescantia, a oni svi zimi zbog nedostatka sunca izgube ljubičastu boju i pozelene. Na proljeće ga stavi van i on će opet dobiti lijepe ljubičaste šare, a donja strana lista će poljubičastiti.
Ako se ne varam, ono što veliš da je tvoja palmica, je dracena marginata.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:54
Hvala vam što ste me poželjele  Wink  smiley4841.gif

Samo da mi cvjeće izdrži, polako posustaju biljčice, te ima ih ima u vječnim lovištima.

Antiša (anthurium) je bačen i držala sam ga do zadnjeg listaCry
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 23:37
smrcko....krasno...evo ja te javno želim zamoliti za pelcer tog tvog "dugonje" tako mi je......jednostavno želim ga......
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 00:12
Šmrčkice, nema, te nema, onda dodješ i oboriš nas s nogu

Onoj plavoj tradescantiji smo bili pronašli ime, morat ću potražiti, mislim da sam negdje zapisala....LOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 00:29
Zajedno Lorica obaramo s nogu rumenim čuvarkućama na štapićima ( Šmrcko - latinski   ).
Imam jednu zove se Loritis-tradesc.Wink Maloprije sam je gledala, malo mi se izduljila u potrazi za suncem. Nisu baš fotomodeli, malo više kao manekenkeLOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 08:34

Ajme Šmrcko, doista ima Lora pravo. Nema te a onda obaraš s nogu.

Biljke su sve Thumbs%20Up Ne znam koju bih posebno spomenula jer su svaka za sebe prva liga!

Najviše mi se svudjela tvoja rečenica: nagurala je u kofer!LOL Morao je biti koferčina!WinkLOL 
I kao što vidiš dok je TM razbijao vaze mi smo ti marljivo zalijevali vrt!smile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 09:14
Pozdrav draga Smrcko, veselim se uspjehu tvoga brata, sigurno si ponosna i sretna.
Biljke su prekrasne, kako li si samo strpala onoliku agavu u kofer, hahaha.
Plava tradeskanicija je neodoljiva.
S velikim zanimanjem očekujem nastavak priče iz tvog prvog vrta.
Lijepi pozdrav                 

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 10:13
Ajme Smrcko pa stvarno su ti biljke prekrasne..neću ništa posebno izdvajati jer mi stvarno sve sviđa..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:43
Hej draga, konačno si sa nama!!!

Drago mi je da ti je bolje, žao mi je zbog mame, a čestitke bratu ( pametna glavica) . Samo neka on upiše magisterij, u znanje se uvijek isplati ulagati.

A što se tiče cvijeća sve ti je super, ali mi objasni o kakvom brašnu je riječ, šta to stavljaš u tegle???

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 159160161162163 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.