Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 160161162163164 243> |
Korisnik | ||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dan Triša! kolekcija cvijeća je na zavidnoj razini, predivno posebno na fotografiji cijeloga vrta |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Woow vrt je stvarno maksimalno iskorišten i stvarno izgleda prekrasno..
|
||
![]() |
||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
|
A ovo je mene očaralo...Presladak je! ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
lijepa cvjetna džungla,ali ovaj kaktus me je oborio s nogu
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Triso sta da kazem sto vec nisam rekla...volim da provirim u tvoj vrt
![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
ma nema zakon si
![]() |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Bravo Triša
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Kako je dobro sve ,a kaktusić je
![]() ![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Predivno cvijeće,a one slike gdje pokazuješ vrt su
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Nakon tri dana u vikendici, naravno zabavna i radna, ali bez vas jer mi je crko laptop, evo me natrag. Vidim da ste šetali mojim dvorištem dok me nije bilo, pa to je baš super. Hvala vam svima
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
draga Triška pa ovo tvoje dvorište je baš za guštanje
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Samo da ti javim da mi ginura hoče da cvijeta a nikad nisam ni čula da ima cvijet -pa kad se otvori moraš to da vidiš možda čak sutraaaaaaa
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Dobro je Lantana rekla da imaš pravu mali džunglu
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hvala drage, da moje dvorište zbilja sliči na malu džunglu, istina je, pa evo djelić te džungle, nakon tjedan dana. Već sam rekla da ću slike stavljati jednom tjedno, jer se zbilja vidi razlika.
Ima raznih iglica, ali ovaj plavkasti geranium je kupljen prije dvije godine i sada prvi puta cvjeta
![]() Ovo je trebala biti kombinacija roza trubica (silene armeria) sa bijelim tratinčicama, no nije baš pogođeno vrijeme cvatnje u isto vrijeme.
![]() Penstemon i još nekako u plavoj boji
![]() I Lorin penstemon barbatus
![]() Karanfili cvatu i puti su pupoljaka
![]() Mini ruže baš i nisu mini
![]() Rumenka use stisla uz....... (ja mislila da je coreopsis, ali što je?)
![]() Hoyine altromerije samo što nisu procvjetale
![]() Roza trubice na svakom koraku, iza njih žuti ostići u vazi (poklon od Rijeke 53)
![]() Evo u vrtu i crvenog amarilisa
![]() Nakon žutog i narančastog cvate i roza delospermum
![]() Većinom sukulenti
![]() Ima ih i ovdje
![]() Viseća srebrna dihondra
![]() Tradescantia....? već će netko reći koja
![]() Junkus, u pozadini još cvjeta crvena penjačica
![]() Mala petunija u ovom mini zalivalniku,koji je poklon od tatjane bajčić
![]() I iz daljega džungla u pravom smislu te riječi
![]() ![]() ![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
đungla ti je super, nema što nema, a sve tak lijepo cvate!
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Bome vojska sukulenata!
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Karanfili su samo što ne naprave vatromet,roza trubice i žuti ostići baš lipa konbinacija,cijeli vrt bujan i rascvjetan
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Triso ovo je preslatka dzungla
![]() |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
super rascvijetana džungla
![]() ![]() ![]() Žuto Coreopsis, pa Tradescantia zebrina quadricolor.Vidim da solidno napreduješ s latinskim
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 160161162163164 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |