Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 160161162163164 243> |
Korisnik | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Beti,malo mi lici na Dipladeniju mada??????????
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekla bih pre da je...mada...
Dipladenijini listovi su mnogo krupniji i povijaju se na gore,na unutra(kao da hoće da se sklope,zatvore) dok se na mojoj biljčici nekako povijaju na krajevima na dole,na spolja i izrazito su sitniji |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty Boop meni to liči na Nematanthus 'Hawaiian Jade'
|
|
belica,zagreb
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeee...jeste,to je ona...sigurno...nema sumnje...sve moguće slike sa google-ta sam pogledala i to je to
Baš sam srećna što je imam Hvala ti Belice |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam nematanthus gold fish, zato znam . Nevoli sunce jako baš i jaako sporo raste, barem moj, ali cvijetovi su fenomenalni... kao male zlatne ribice- od tudi ima taj naziv.
|
|
belica,zagreb
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Reci mi,molim te,gde spada ova biljka...u nedoumici sam,jer sam na nekim mestima pročitala da je sobna(što i jeste,to je O.K.),a na drugom sajtu ga svrstavaju u sukulente.
Na CIF-u nema teme o njemu,nisam je našla...pozdrav |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije sobna biljka, ponaša se više kao sukulent, iako pripada obitelji Gesneriad . Tropska je biljka porijeklom iz Brazila.
|
|
belica,zagreb
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno na odgovoru...tek sam je nabavila i želim da znam što više o njoj da bih joj pružila negu koju zaslužuje.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko kako se zove ova travica koja prekrasno cvjeta? Kaže mi prodavačica s placa da cvjeta većinu godine.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je ispala prevelika, ne znam zašto.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy - armeria maritima |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
rrorion
Upravo klijam Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni sve slike tak velike ispadaju kad ih stavim na forum, isto neznam kako bi ih smanjio, da bude kulturnije možda
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova biljčica na slici je u narodu poznata kao babosvilka.
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija hvala na brzom odgovoru, sad mogu malo istražiti o njoj.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Adelisa...
Novo sjeme Pridružen: 11 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako neko zna kako se zove ovaj cvijetic bilo bi vrlo pozeljno..Dobila sam ga za 8. Mart i bas bi voljela da znam kako se zove i kako da ga tretiram..
|
|
Adelisa...
Novo sjeme Pridružen: 11 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika nije prosla evo link.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200841657068347&set=a.1634123057574.89536.1371604250&type=1&theater
|
|
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anturijum, Flamingov cvet, sa finim prilogom iza
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Odgovori | Stranica <1 160161162163164 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |