Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 243>
Korisnik
Poruka
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2013 u 22:05
Prodavačica reče da je sobna i da je lozica...biće žutih cvetića uskoro

malko sam prljava oprostite...al' dok me budete prepoznavali,lepo ću se umiti da me nećete prepoznati

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2013 u 22:23
Beti,malo mi lici na Dipladeniju mada??????????
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2013 u 23:37
Rekla bih pre da je...mada...
Dipladenijini listovi su mnogo krupniji i povijaju se na gore,na unutra(kao da hoće da se sklope,zatvore) dok se na mojoj biljčici nekako povijaju na krajevima na dole,na spolja i izrazito su sitniji
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 05:17
Betty Boop meni to liči na Nematanthus 'Hawaiian Jade'
belica,zagreb
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:17
Jeee...jeste,to je ona...sigurno...nema sumnje...sve moguće slike sa google-ta sam pogledala i to je to
Baš sam srećna što je imam
Hvala ti Belice   
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 16:54
Ja imam nematanthus gold fish, zato znam Wink. Nevoli sunce jako baš i jaako sporo raste, barem moj, ali cvijetovi su fenomenalni... kao male zlatne ribice- od tudi ima taj naziv.
belica,zagreb
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:25
Reci mi,molim te,gde spada ova biljka...u nedoumici sam,jer sam na nekim mestima pročitala da je sobna(što i jeste,to je O.K.),a na drugom sajtu ga svrstavaju u sukulente.
Na CIF-u nema teme o njemu,nisam je našla...pozdrav
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 05:17
Nije sobna biljka, ponaša se više kao sukulent, iako pripada obitelji Gesneriad . Tropska je biljka porijeklom iz Brazila.
belica,zagreb
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 08:02
Hvala ti puno na odgovoru...tek sam je nabavila i želim da znam što više o njoj da bih joj pružila negu koju zaslužuje.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 21:36
Zna li netko kako se zove ova travica koja prekrasno cvjeta? Kaže mi prodavačica s placa da cvjeta većinu godine.
Sutra je novi dan.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 21:38
Slika je ispala prevelika, ne znam zašto.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 21:56

lucy - armeria maritima
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
rrorion View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rrorion Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 21:56
I meni sve slike tak velike ispadaju kad ih stavim na forum, isto neznam kako bi ih smanjio, da bude kulturnije možda
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 22:12
ova biljčica na slici je u narodu poznata kao babosvilka.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 22:16
Anastazija hvala na brzom odgovoru, sad mogu malo istražiti o njoj.
Sutra je novi dan.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 22:19
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

ova biljčica na slici je u narodu poznata kao babosvilka.
Baš mi je drago da znam i ovo ime. Puno hvala na odgovoru.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Adelisa... View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Adelisa... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 21:16
Ako neko zna kako se zove ovaj cvijetic bilo bi vrlo pozeljno..Dobila sam ga za 8. Mart i bas bi voljela da znam kako se zove i kako da ga tretiram..

Na vrh
Adelisa... View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Adelisa... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 21:22
Na vrh
*Bonsai* View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 89
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Bonsai* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 09:06
                                                                                       jako mi se svidjela pa sam je kupila i poklonila,ali neznam nista o njoj molim za pomoc

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 23:16
Anturijum, Flamingov cvet, sa finim prilogom iza
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,358 sekundi.