Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 160161162163164 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iz Bijelog vrta.......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grote...
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj PANORAMIK.....
Ugodan i sunčan vikend vam želim
|
|
(zgora Opatije) |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bogme si mi uljepšala dan...predivnoooooooooo
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Bromi
|
|
(zgora Opatije) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu se može baš uživati.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki dio tvoga vrta je priča za sebe, i to prekrasna priča
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je fantastično,ali ovo mi se najviše sviđa,Što je to
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko jako lijepo si oplemenila grote.Ima ih i kod mene ali su još siromašne.Nećeš se ljutiti ako odgovorim ajami=to ti je mlječika(neznam stručan naziv).Kod mene to raste ko korov.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko draga , ta nesvakidasnja ljepota je stvarno hvale vrijedna !
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bilo da gledam panoramu,grote,pojedinačno cvjećkice zaista uživam,kod mene na žalost nema kamenja te nemam niti jedan kamenjar,nikako da se odlučim da MM nagovorim da nabavi kamenja i ovako sam mu preko glave sa kojekakvim zahtjevima
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala violica baš mi je zgodna .pokupi malo sjemena
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh da mi je samo ta jedna stijena gdje bi mi bio kraj.Sretna si što to imaš,prekrasno je.Samo mi utješno reci,koliko ti je godina trebalo da to tako urediš?
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u tvom vrtu, a grote me oduševljavaju isto ko i sve ostale kontinentalce. Priroda je ipak najbolji dizajner, a mi smo joj samo učenici.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pada kišica, ne mogu van, pa sam s vama......
Milica, Moon, Gute, Anabistrica....hvala vam cure, svratite opet, i ja sam redovno kod vas Ajama..... Vijolica ti je odgovorila da je to na slici najobičnija visoka mlječika, i stvarno kod nas raste ko korov. Uvijek sam ju nekako izbjegavala sve dok mi pred dvije godine Primorka nije donesla sadnice. Ove je godine zablistala u punom sjaju. Vijolica.... ne sjećam se da sam pročitala odakle si...drago mi je da si svratila, nadam se da će ti ove moje slike grota pomoći da dobiješ kakvu ideju pa da i ti svoje slično središ.... Sarajka.... i bez kamenjara tvoj je vrt krasan i pun lijepog cvijeća. Za kamenjar nikad nije kasno. Predlažem da moje curke sa sobom u Sarajevo donesu jedan lijepi kamen pa da ga polože ko kamen temeljac za tvoj novi kamenjar. Camelia... sa tatom sam vrtlarila od kad znam za sebe a da vrt dobije ovakav izgled (baš po mom ukusu) MM i meni trebalo je cca 4 godine. Najzaslužniji je ipak moj tata, on je bil moj učitelj..... |
|
(zgora Opatije) |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam se lijepo prošetala tvojim carstvom, uživala u svakoj biljčici i groti.
Bravo
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko ja sam ti sa Cresa ,grota i više nego što treba,ali kradem ja ideje samo treba vremena da to sve izraste i zablista u punom sjaju kao kod tebe.
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj da sad se sjećan kad je Otok napisala da ste susedi.....dve leta su ti dosta da ti bude lepo, prvo leto očistiš grote i najesen posadiš kamenjarke a drugo leto već uživaš .
Bebolina.....videla san danas tvoji adeniumi, famozni su ti, i božur je krasan, meni je takav jedan veliki od starosti partil ali san ga uspjela pomladit i još sam doposadila uz njega i mladicu istog takvog od Lore...još su u pupoljcima |
|
(zgora Opatije) |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je ko iz časpoisa lijepo ,al grote su grote |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korjenko,korjenko preljepo je šetati tvojim vrtekom
|
|
Odgovori | Stranica <1 160161162163164 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |