Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 15:04
iz Bijelog vrta.......

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 15:07
Grote...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 15:11
I za kraj PANORAMIK.....

Ugodan i sunčan vikend vam želim Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 15:14
Bogme si mi uljepšala dan...predivnoooooooooo smile64
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 15:15
Hvala draga Bromi Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 15:55
Tu se može baš uživati.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:22
Svaki dio tvoga vrta je priča za sebe, i to prekrasna priča
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:28
Sve je fantastično,ali ovo mi se najviše sviđa,Što je to

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 22:48
Korijenko jako lijepo si oplemenila grote.Ima ih i kod mene ali su još siromašne.Nećeš se ljutiti ako odgovorim ajami=to ti je mlječika(neznam stručan naziv).Kod mene to raste ko korov.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 22:50
Korijenko draga , ta nesvakidasnja ljepota je stvarno hvale vrijedna !  smile55
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 18:24
bilo da gledam panoramu,grote,pojedinačno cvjećkice zaista uživam,kod mene na žalost nema kamenja te nemam niti jedan kamenjar,nikako da se odlučim da MM nagovorim da nabavi kamenja i ovako sam mu preko glave sa kojekakvim zahtjevimasmile78
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 20:29
hvala violica baš mi je zgodna .pokupi malo sjemena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:12
Eh da mi je samo ta jedna stijena gdje bi mi bio kraj.Sretna si što to imaš,prekrasno je.Samo mi utješno reci,koliko ti je godina trebalo da to tako urediš?
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 00:08
Lijepo je u tvom vrtu, a grote me oduševljavaju isto ko i sve ostale kontinentalce. Priroda je ipak najbolji dizajner, a mi smo joj samo učenici.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:07
Pada kišica, ne mogu van, pa sam s vama......
Milica, Moon, Gute, Anabistrica....hvala vam  cure, svratite opet, i ja sam redovno kod vas Big%20smile
Ajama..... Vijolica ti je odgovorila da je to na slici najobičnija visoka mlječika, i stvarno kod nas raste ko korov. Uvijek sam ju nekako izbjegavala sve dok mi pred dvije godine Primorka nije donesla sadnice. Ove je godine zablistala u punom sjaju.
Vijolica.... ne sjećam se da sam pročitala odakle si...drago mi je da si svratila, nadam se da će ti ove moje slike grota pomoći da dobiješ kakvu ideju pa da i ti svoje slično središ....
Sarajka.... i bez kamenjara tvoj je vrt krasan i pun lijepog cvijeća. Za kamenjar nikad nije kasno. Predlažem da moje curke sa sobom u Sarajevo donesu jedan lijepi kamen pa da ga polože ko kamen temeljac za tvoj novi kamenjar. Wink
Camelia... sa tatom sam vrtlarila od kad znam za sebe a da vrt dobije ovakav izgled (baš po mom ukusu) MM i meni trebalo je cca 4 godine. Najzaslužniji je ipak moj tata, on je bil moj učitelj.....

(zgora Opatije)
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:20
Baš sam se lijepo prošetala tvojim carstvom, uživala u svakoj biljčici i groti.
BravoThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 13:38
Korijenko ja sam ti sa Cresa ,grota i više nego što treba,ali kradem ja ideje samo treba vremena da to sve izraste i zablista u punom sjaju kao kod tebe.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 14:10
A joj da sad se sjećan kad je Otok napisala da ste susedi.....dve leta su ti dosta da ti bude lepo, prvo leto očistiš grote i najesen posadiš kamenjarke a drugo leto već uživaš Big%20smile.

Bebolina.....Hugvidela san danas tvoji adeniumi, famozni su ti, i božur je krasan, meni je takav jedan veliki od starosti partil ali san ga uspjela pomladit i još sam doposadila uz njega i mladicu istog takvog od Lore...još su u pupoljcima

(zgora Opatije)
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 14:18

sve ti je ko iz časpoisa lijepo ,al grote su grotesmile72

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 20:18
korjenko,korjenko preljepo je šetati tvojim vrtekomsmile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.