Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno hvala svima.
Lora i mislila sam da je coreopsis, ali tvoj je deblji, valjda dupli, a ovaj čini mi se jednostruki, ali valjda je to to.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hej djevojčice, kod tebe, kao i uvijek, nema čega nema!! Vrt je PREbujan, a police sa sukulentima i kaktusima pune puncate!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Swega lijepog u tvom vrtu ima ,a i oko vrta
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida
![]() Anči, ma spavala sam kad si bila u mom dvorištu i oko njega, svejedno hvala ti!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno Triša
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno Triša
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Fanozno Triša
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovaj post prije je samo da nastavim sljed od Ivne i Stefi ali stvarno ti je famozno, i da znaš da bi u tvojoj đungli Tarzan više uživao nego u onoj pravoj..... ma zamisli još bi se i odmoril na klupice i dobil kafe....pa da ni ova đungla bolja od one prave....
![]() Roza trubice su krasne, ono ča si mi dala i meni već dvije cvatu i boja je uživo još ljepša nego na slikama..... baš mi je drago da ih imam u vrtu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Ivna prekrasno je što si došla u moje dvorište, želim ti prirediti nešto prekrasno kad opet dođeš. Štefi hvala ti na - predivno je kad prijatelji misle da je moje dvorište predivno Korijenko famozno je što si tu , famozno je tvoje cvijeće u mom vrtu, a famozna si i ti kao roza trubice, koje su zaista vrijedne pažnje.
Sarice genijalno je što si mi došla, a kad stvarno jednom dođeš k meni, vjeruj mi provest ćemo se genijalno.
Svima
![]()
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovo ti je bilo prije dvije godine:
![]() A ovo ti, draga moja, nije đungla nego malo bogatstvo!
![]() |
|
![]() |
|
Hoya, srce si, da i ja ponekad gledam "stare" slike, pa uživam u sadašnjem stanju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super Triša
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, već sam ti pričala da sam danima prije nego sam se priključila cvijetnoj družinila gledala tvoj vrt. I išla sam danas vidjeti promjene!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Tu sam, tu sam i ja ,uživam u prekrasnom cviću tj. đungli.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Voljela bi i ja jednom vidjeti i tebe i ovaj gustiš
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Krasno... Đungla je baš po mom ukusu...
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I meni se sviđa ova tvoja džungla.Šetala i uživala!!
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Prošetala sam i ja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |