Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 161162163164165 407> |
Korisnik | ||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina....krasni su ti...moj ima više pupova, sliknula sam taj jedan da se bolje vidi
Andina...hvala ti
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@moon, samo hrabro, na sunce sa njime, obilno zalijevati i često prihranjivati. Hoće, neće , mora dobro rasti, debljati kaudeks i obilno cvjetati, nema mu druge.
@bebolina ovaj krasni razgranati malac sa zadnjeg posta , dali je to Thai Socotranum ? Andina, znao sam za OVAJ link koji si nam dala. No. nadao sam se da će možda netko pronaći nešto jeftinije. 5 sjemenki 35 Ł (50 €), to je ekstra skupo. Plumeria2u je bar 3puta skuplja od koehres-a. Samo nažalost koehres trenutno nema socotranum u prodaji. |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina.....koje su to lijepe bucke
Pinus....odmah sam ja s njim na sunce i "nahranila ga", zalijevam svakodnevno, u cvijetnjaku je od terakote. Reznice su u hladu i imaju najlon vrećicu stegnutu gumicom, za sad listovi su zeleni, onako normalno se drže
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@Pinus, to je baš taj debeljuco
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma daj, bebolina, sve mi "sline cure"
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znala sam da imaš još nešto u rukavu! Tko će se s tobom mjeriti!!!
Samo, meni je ipak najljepši Obesum zbog karakteristično zaobljenog oblika kaudeksa. |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina, slatke su ti ove debeljuce.
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ah..kad će moji biti ovoliki
sretna sam zbog vas,ali i malo nestrpljiva
|
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
krenuo i moj sijanac sa cvijetanjem
|
||
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni iskreno arabicum puno bolje izgleda nego obesum (govorim o samoj biljci ne cvijetu), možda nabavim koju sjemenku - ako tko ima što viška drqge volje ću otkupiti. Mojih pet obesuma napreduje, jedan dan kad stignem poslikam.
|
||
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svaki adenium je vrijedan divljenja,vjerujem da svojim cvjetovima i samom pojavom donose puno radosti svojim vlasnicima.Nadam se da ce i moji jednom biti lijepi.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aj slikni, ali ovaj put za ozbač
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav @Andini
|
||
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš je predivan |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bromelija,koliko ti je star sijanac koji je krenio sa cvjetanjem
|
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina....bromelija...
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Odgovori | Stranica <1 161162163164165 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |