Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 162163164165166 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:12
A bas sam te htjela pitati kako napreduju tvoji prvi sijanci...citas mi misli...Wink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:17
Ovog velikog je vjetar srušio, grane su se polomile i naravno, završio je pod nož a sav višak u reznice. Bilo je to prije tri tjedna, a on je samo nastavio gdje je stao i izbacio brdo novih grančica.

Po cijele je dane na full suncu, čak mu godi metalna podloga (poklopac šahta za vodu) na kojoj se prži, ali vodu treba dva puta na dan...pijandura...Thumbs%20Up

sprema se za ponovnu cvatnju

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:19
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

A bas sam te htjela pitati kako napreduju tvoji prvi sijanci...citas mi misli :-))
heheLOLTongue imala si ih prilike vidjetiClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:30
bebolina...sijanac ima prvo rođendan i dat će ti cvjetić - bravo, lijepo izgleda i baš je velik za jednogodišnjaka.

Pijandura super izgleda, znači gode im i rezanja i sunce i prženje, samo treba dodati vodice.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:35
@moon, od svih sijanaca iz njegove generacije on je najnapredniji, baš odskače i u širinu, i u visinuSmile Imala sam ga namjeru kalemiti, ali sad kad vidim pupove....neću, žao mi ga
Pijandura se ne žali na  rezanje, zainati se i na svakom rezu izbaci nekoliko novih granaLOLTongue
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:41
Ovo su sijanci od sjemena koje mi je poklonio uzgajivać s Tajlanda.

Svaki je različit već u startu

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:41
Jaki su oni pod tvojom kontrolom.Uopce me ne cudi sto tako napreduju i izbacuju male pupice.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:44

Jaki su oni pod tvojom kontrolom.Uopce me ne cudi sto tako napreduju i izbacuju male pupice.
A vidi ti ovogLOLTongue sitan ali dinamitanLOL

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:45
Prija im ova paklena vrućina

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:45

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:09
samo da ti kažem,smile141
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:09
I ja sam se uvjerila da im pase paklena vrucina.Sunce przi direktno u listove a oni sve zeleniji i blistaviji.Naocigled se vidi da im pase.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:12
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

samo da ti kažem,smile141
Hvala dragasmile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:14

I ja sam se uvjerila da im pase paklena vrucina.Sunce przi direktno u listove a oni sve zeleniji i blistaviji.Naocigled se vidi da im pase.
Ja bi gecrk da me netko ostavi na onom mjestu gdje oni stoje samo na deset minutaLOL Tamo je dobro samo njima i russeliama, sve ostalo ne opstaje dulje od tjedan danaLOL
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:30
istina, moji cak i najmanji naocigled obozavaju sunce.
ovi kupovni nisu tak sretni doduse, vidi se da su im se na mjestima malo skurili listovi, al bas me briga, ima da se prilagode.

razveselio me jedan prodavac, trebalo mi je doc odredjeno sjeme, a ovi poslali krivo. mislila sam da cu morat slat nazad, ali reko covjek da si ostavim i da ce poslat pravo. bit ce more sijanaca aaaaa :D
razmisljam da napravim kadicu za sijanje od starog macjeg wc-a, zbusim ga sa busilicom i onda samo fali podmetac...
velika gorica
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:30
Haje nek barem nečemu godi ova vrelina,ovi tvoji bebači su bas divni Bebolina.Čudi me kako su toliko porasli za samo 1 god,jer sam negdje pročitala da sporo rastu.I jos samo reci koliko često ih hranis i čime?Plzzzz...
sutnja je zlato....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:58
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Haje nek barem nečemu godi ova vrelina,ovi tvoji bebači su bas divni Bebolina.Čudi me kako su toliko porasli za samo 1 god,jer sam negdje pročitala da sporo rastu.I jos samo reci koliko često ih hranis i čime?Plzzzz...
I ja sam očekivala puno sporiji rast, ali eto, sviđa im se kod mene, naočigled bujaju.
Prihranjujem ih svaki tjedan jednom. Jedan tjedan im dam tekuće gnojivo za kaktuse, ali samo pola od preporučene doze, dok ih svaki drugi tjedan prihranjujem kokošijim gnojem. Isto tako pazim da je slabija otopina
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 19:00
Originalno poslano od člana Wolfsbane Wolfsbane napisao:

istina, moji cak i najmanji naocigled obozavaju sunce.
ovi kupovni nisu tak sretni doduse, vidi se da su im se na mjestima malo skurili listovi, al bas me briga, ima da se prilagode.

razveselio me jedan prodavac, trebalo mi je doc odredjeno sjeme, a ovi poslali krivo. mislila sam da cu morat slat nazad, ali reko covjek da si ostavim i da ce poslat pravo. bit ce more sijanaca aaaaa :D
razmisljam da napravim kadicu za sijanje od starog macjeg wc-a, zbusim ga sa busilicom i onda samo fali podmetac...
I moji su dobili po repu kada sam ih prvi put stavila van na full sunce, ali ili će tako, ili nikakoLOLTongue Privikli su se
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 19:21
Imam 11 sijanaca srarih 4 mjeseca i njih 7 je ok,puni su grančica a 4 idu samo u visinu visoki su od 25 do 3o cm.Šta da radim sa njima, dali je rano da im odrežem vrh, pošto su jako mladi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 162163164165166 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.