Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 162163164165166 407> |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A bas sam te htjela pitati kako napreduju tvoji prvi sijanci...citas mi misli...
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog velikog je vjetar srušio, grane su se polomile i naravno, završio je pod nož a sav višak u reznice. Bilo je to prije tri tjedna, a on je samo nastavio gdje je stao i izbacio brdo novih grančica.
Po cijele je dane na full suncu, čak mu godi metalna podloga (poklopac šahta za vodu) na kojoj se prži, ali vodu treba dva puta na dan...pijandura...
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe imala si ih prilike vidjeti
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina...sijanac ima prvo rođendan i dat će ti cvjetić - bravo, lijepo izgleda i baš je velik za jednogodišnjaka.
Pijandura super izgleda, znači gode im i rezanja i sunce i prženje, samo treba dodati vodice.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@moon, od svih sijanaca iz njegove generacije on je najnapredniji, baš odskače i u širinu, i u visinu Imala sam ga namjeru kalemiti, ali sad kad vidim pupove....neću, žao mi ga
Pijandura se ne žali na rezanje, zainati se i na svakom rezu izbaci nekoliko novih grana
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaki su oni pod tvojom kontrolom.Uopce me ne cudi sto tako napreduju i izbacuju male pupice.
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da ti kažem,
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se uvjerila da im pase paklena vrucina.Sunce przi direktno u listove a oni sve zeleniji i blistaviji.Naocigled se vidi da im pase.
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
istina, moji cak i najmanji naocigled obozavaju sunce.
ovi kupovni nisu tak sretni doduse, vidi se da su im se na mjestima malo skurili listovi, al bas me briga, ima da se prilagode. razveselio me jedan prodavac, trebalo mi je doc odredjeno sjeme, a ovi poslali krivo. mislila sam da cu morat slat nazad, ali reko covjek da si ostavim i da ce poslat pravo. bit ce more sijanaca aaaaa :D razmisljam da napravim kadicu za sijanje od starog macjeg wc-a, zbusim ga sa busilicom i onda samo fali podmetac... |
|
velika gorica
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Haje nek barem nečemu godi ova vrelina,ovi tvoji bebači su bas divni Bebolina.Čudi me kako su toliko porasli za samo 1 god,jer sam negdje pročitala da sporo rastu.I jos samo reci koliko često ih hranis i čime?Plzzzz...
|
|
sutnja je zlato....
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prihranjujem ih svaki tjedan jednom. Jedan tjedan im dam tekuće gnojivo za kaktuse, ali samo pola od preporučene doze, dok ih svaki drugi tjedan prihranjujem kokošijim gnojem. Isto tako pazim da je slabija otopina
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam 11 sijanaca srarih 4 mjeseca i njih 7 je ok,puni su grančica a 4 idu samo u visinu visoki su od 25 do 3o cm.Šta da radim sa njima, dali je rano da im odrežem vrh, pošto su jako mladi
|
|
Odgovori | Stranica <1 162163164165166 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |