Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 243>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 06:37
Tako dražesna džungla, u malo prostora puno toga složeno i nitko se ne gura!
A ruže do neba!

Prelijepo!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 08:10
Drage moje, zalilo je i to dobro, pa ne volim baš kišu, ali ipak sam zadovoljna, jer ne moram zaljevati.
Hvala vam svima.
Jagoda tebi na imenu biljke, koja je predivna - prava ljepotica.
Lora tebi na ispravci, naravno bila je greška, jer od tebe imam obje biljke.

Svima velikasmile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 09:45
Triša, i kod mene noćas kiša... I grmljavina i sijevanje. Uh, baš je grdo bilo. Ali sada su me razvedrile i obasjale slikice tvojeg malog divnog dvorišta!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:29
Vrt je prekrasan, sve biljkice koje si nam pokazala izgledaju divno..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:39
draga Triška ovo tvoje dvorište je gušt za oke smile39
ona jagodina lila cvijećka je stvarno posebna smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:44
Vrt je raskošan i lip,karanfili su meni velika ljubav i volim ih viditi,a u oko su mi upale i anemone,delospermum,a houtinija(kameleon)mi je predivan smile55
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:12
Evo i mene malo u tvoju mini džunglu.

Prekrasno ti je cvijeće, prekrasno!

Ne stignem redovno pratiti sve promjene pa onda kad dođem iznenadim se kako je sve procvjetalo i razbujalo se.

Super! smile78

Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:18
Anaida, Štefi, Konte, Mira, primorka, sve ste vi drage moje zaslužne što moj mini vrt buja, da nema vas tko bi meni sošao u posjetu, tko bi hvalio moje biljke, nikako to nebi bilo isto. Zato molim lijepo dođite opet.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 14:11
Tebe Triša uhvatiti!
Sad u Rijeci, sad u vikendici - a svuda sadiš i svuda ti sve lijepo uspijeva.
U Rijeci si nagurala, u Skradniku si se raširila, ne znam gdje mi je ljepše.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 16:14
božeeeeeeeeeeeeeeee Hug-kad sam ovdje ja neznam šta da ti kažem više za cvijeće -ma volim te do neba ---------------smile52.uhhhhhhhhhh pogrešan smajlićsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 18:13
Otok, samo ti dođi u Rijeku, uhvatit ćeš me sigurno, čekat ću te.

Niho, uzmi si pogrešan smajlić nazad, pardon namjeran smajlićsmile52a vidjet ću dali je takva g... kad te odvedem nba nudističku, to ti ne gine ovo ljeto.
RIJEKA

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 20:10
Prošetala sam i ja malo, sve je super, ljiljani su savršeni...a bome su i karanfili krasni....jel su to oni veliki? tako mi nekako izgledaju ko oni iz cvjećarne što su nekad bili "glavno cvijeće" za nekome ponijeti....uz malo asparagusa u bijelom papiru?....uglavnom sve je kao i obično krasno Thumbs%20Upsmile71
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 20:33
WOW Triša prekrasne su ti biljke! one crvene anemone su me ostavile bez teksta
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 20:58
Bravo Triša, ne znam što bih izdvojila , sve je tako bujno i rascvijetano smile141 !
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:07
Flavia, točno karanfili su kao oni iz cvjetarne veliki, a od takvih sam i ove zapelcala pred nekoliko godina, lijepo je što u mojoj klimi uvijek ima poneki cvjetak.
Medvjede i ja volim crvene anemone, pa mi nije žao što ih je više nego plavih, iako je moja obožavana boja plava.

Ivna, dođi, dođi opet, volim kad šetaš mojim dvorištem.
RIJEKA

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:13
Triša kod tebe je jednostavno predivno, toliko boja, cvjetića, mirisa ... izgleda mi sve tako bajkovito! Krasno jesmile89
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:18
vratih se sa kraćeg izbivanja ali evo me opet i bez velikog komentara ..vrt ti je za smile94(za zaljubit se)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:22
LIjepa i ugodna šetnja dočekala me kao i uvijek utvojim vrtom.
Moraš nam ispričati kako je niho prošla na nud-plaži smile96
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 00:01
Ponovo prošetala vrtom! Kako si samo teglice uredno posložila! I koliko ih ima! 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 15:25
Malaluna, kad već svi pričaju o tvom vrteku, drago mi je čuti lijepo riječ od tebe i za moj, to je priznanje.
Duda, a i za te be imam iznenađenje - cvjetat će tvoj oleandar od druženja u Opatiji, nije za vjerovat, jer ima dvadesetak cm.
Anči - prišapnut ću ti da Niho ne čuje.
Lucy teglice su i meni fora, ali ne kad ih moram zaljevati,
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.