Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 243> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako dražesna džungla, u malo prostora puno toga složeno i nitko se ne gura!
A ruže do neba! Prelijepo! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, zalilo je i to dobro, pa ne volim baš kišu, ali ipak sam zadovoljna, jer ne moram zaljevati.
Hvala vam svima.
Jagoda tebi na imenu biljke, koja je predivna - prava ljepotica.
Lora tebi na ispravci, naravno bila je greška, jer od tebe imam obje biljke.
Svima velika
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triša, i kod mene noćas kiša... I grmljavina i sijevanje. Uh, baš je grdo bilo. Ali sada su me razvedrile i obasjale slikice tvojeg malog divnog dvorišta!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Vrt je prekrasan, sve biljkice koje si nam pokazala izgledaju divno..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Triška ovo tvoje dvorište je gušt za oke
![]() ona jagodina lila cvijećka je stvarno posebna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt je raskošan i lip,karanfili su meni velika ljubav i volim ih viditi,a u oko su mi upale i anemone,delospermum,a houtinija(kameleon)mi je predivan
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Evo i mene malo u tvoju mini džunglu.
Prekrasno ti je cvijeće, prekrasno!
Ne stignem redovno pratiti sve promjene pa onda kad dođem iznenadim se kako je sve procvjetalo i razbujalo se.
Super!
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida, Štefi, Konte, Mira, primorka, sve ste vi drage moje zaslužne što moj mini vrt buja, da nema vas tko bi meni sošao u posjetu, tko bi hvalio moje biljke, nikako to nebi bilo isto. Zato molim lijepo dođite opet.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tebe Triša uhvatiti!
Sad u Rijeci, sad u vikendici - a svuda sadiš i svuda ti sve lijepo uspijeva. U Rijeci si nagurala, u Skradniku si se raširila, ne znam gdje mi je ljepše. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
božeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Otok, samo ti dođi u Rijeku, uhvatit ćeš me sigurno, čekat ću te.
Niho, uzmi si pogrešan smajlić nazad, pardon namjeran smajlić
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prošetala sam i ja malo, sve je super, ljiljani su savršeni...a bome su i karanfili krasni....jel su to oni veliki? tako mi nekako izgledaju ko oni iz cvjećarne što su nekad bili "glavno cvijeće" za nekome ponijeti....uz malo asparagusa u bijelom papiru?....uglavnom sve je kao i obično krasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW Triša prekrasne su ti biljke! one crvene anemone su me ostavile bez teksta
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo Triša, ne znam što bih izdvojila , sve je tako bujno i rascvijetano
![]() |
|
![]() |
|
Flavia, točno karanfili su kao oni iz cvjetarne veliki, a od takvih sam i ove zapelcala pred nekoliko godina, lijepo je što u mojoj klimi uvijek ima poneki cvjetak.
Medvjede i ja volim crvene anemone, pa mi nije žao što ih je više nego plavih, iako je moja obožavana boja plava.
Ivna, dođi, dođi opet, volim kad šetaš mojim dvorištem.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Triša kod tebe je jednostavno predivno, toliko boja, cvjetića, mirisa ... izgleda mi sve tako bajkovito! Krasno je
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vratih se sa kraćeg izbivanja ali evo me opet i bez velikog komentara ..vrt ti je za
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
LIjepa i ugodna šetnja dočekala me kao i uvijek utvojim vrtom.
Moraš nam ispričati kako je niho prošla na nud-plaži
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponovo prošetala vrtom! Kako si samo teglice uredno posložila! I koliko ih ima!
|
|
![]() |
|
Malaluna, kad već svi pričaju o tvom vrteku, drago mi je čuti lijepo riječ od tebe i za moj, to je priznanje.
Duda, a i za te be imam iznenađenje - cvjetat će tvoj oleandar od druženja u Opatiji, nije za vjerovat, jer ima dvadesetak cm.
Anči - prišapnut ću ti da Niho ne čuje.
Lucy teglice su i meni fora, ali ne kad ih moram zaljevati,
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |