Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 164165166167168 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz tvojih misli u Božije uši
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo 3 sjemnke od 5 imaju korjenje, uspjela sam ( ljudi moji pa točno 60 %, ali nije još kraj).
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super za adeniume, a što se tiče navraćanja - nisi valjda mislila da ću prolaziti kraj tebe, a da neću vidjeti tvoj mali raj! Uostalom, uvijek ću ti "baš morati nešto donjeti"!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma tko bi to pomislio. Uvjek ćete biti dobrodošli u moj mali ( malo uvećani mali) raj i vraćat me u civilizaciju bar rječima i pričama.
Sada mogu kupiti i rododendron, imam ga gdje posaditi |
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ne samo rododendron. Puno "lipih" stvari možeš sad kupovati. Ajme, kako će taj vrt izgledati!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna zelena livada biti će uz sve ono što već imaš tvoj cvjetni raj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na lijepim rječima
Crtamo, planiramo, mijenjamo planove. Ne spavam jer samo mislim kako kopam, sadim |
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrckice evo me malo kod tebe...Pročitala sam da ima novosti u Vratima....Baš mi je drago da ćeš imati veći teren i da ćeš moći imati i vrt i životinje i da će biti dosta mjesta oko kuće....Jesam li dobro razumjela da je to rješeno?Nećeš nas se moći rješiti kad zasije sunce i kad krene cvijeće i gljive...Želim ti da sve to ostvariš u čim kraćem mogućem roku....
|
|
sutra je novi dan
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je za novo peceni dio tvoga carstva.. nemoj se umoriti prevelikim planiranjima,samo polako... uh jedva cekam da vidim kako ces to sve srediti...
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Jagoda iz tvojih riječi u Božije ušii ja želim što prije da dođe kraj snu koji sanjamo, a to je da pređemo prag svoje kuće i da budem živa da se to može desiti. Bit će kave i gljiva samo da sve bude kako treba
Na žalost nije sve gotovo, valjda će ubrzo biti i da mogu mirno spavati. I ja Maslačak čekam kopanje, sađenje. Prvo moramo ograditi teren da si obezbjedimo mir za ubuduće. Hvala vam na lijepim rječima |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam imala posebne goste i jako ugodno druženje sa Loricom i njenim suprugom. Moram vam pokazati prekrasni poklon koji sam dobila i koji je obogatio moju siromašnu kolekciju kućnog cvijeća.
Veliko hvala i moram priznati da mi je ovo ljepše od dara za valentinovo Moja cijela kućna kolekcija. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tek da vidite u živo te boje , sad sam donijela odluku da ću sve
posude na balkonu pofarbati u sličnu zelenu kao na posudi u kojoj je
Lora donijela cvijet, naprosto me očarala ta zelana boja
Moji adeniumčići , na jednom se vidi klica. Ovo sam ja na metli , bar tako kaže MM. |
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Šmrcko, došla sam vidjeti jel livada tvoja ili nije. Nadam se da će biti sve OK i sada će to biti lijepa parcela, sa solidnom površinom . Livada močno izgleda. Kažeš da radite planove, pretpostavljam planove sadnje, a ne izmjenu planova izgradnje kuće......
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne mijenjam plan kuće ni po cijenu života, jedva smo to riješili.
To su planovi kopanja , sađenja silnih ruža i dr. Znaš već kako to ide i ti si tako pa sad i ja kao i vi svi |
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, lijepa vaza, lijepi cvijet i dragi gosti! |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolekcija nije velika,al je odabrana ,a brzo ces popuniti ,a zelena posuda je presletka
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da ostavim pozdrav i poželim sreću sa novim terenom - za biljke ne brini bude njih dok je nas! Pusa!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posjeti i lijepim rječima. Danas sam bila u sitnim radovima i poravkama po kući, bila je planirana šetnja ali ništa od toga.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo smrcko pohvale za kupnju terena. Lijepo izgleda i bit će još ljepši kad ga ti uzmeš u prste. Što se tiče biljaka tu smo. Ako svatko da jednu biljčicu bit će ti malo, i opet ćeš morati kupovati daljei širiti se!
S guštom čitam tvoje postove jer s tolikim užitkom govoriš o tome da ti ja od srca želim sve naj, naj.......
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijelo veče šijem radna odjela MM. Dobio ih u Njemačkoj i još nosi ( s obzirom da od firme dobije godišnje odjelo debljine WC papira). Ova njemačka kao da su vanzemaljci pravili, izbodeni mi prsti i polomljene igle.
Oprala sam 3 mašine robe, a kakov vidim oblačno je.Kuća mi je kao božićno drvce od pokačene robe. Hvala ti Bergi, samo da bude sve privedeno kraju i ograda stavljena. Naravno da ću kupovati, kao i uvijek Inače sam osoba koja voli velike bilke, nije mi žao dati novac za što želim. Trenutno ne mogu raditi što želim jer se pokušava ići u inozemstvo, bez toga nema kuće. Kad se ja sredim dižem kredit i pokupujem sve iz dućana, dovedem ljude i nek sade, a ja ću. Vama ću slikati i pričati kako sam sadila i lila znoj. Ma znaš li koliki će tern biti, tko će to sve sam obraditi ŠALA MALA, ma kao krtica ću kopati i gurati. Najgore je što sada imam gdje. MM samo priča ovoću i jagodama, a moje cvijeće bi nogirao. Danas su otkopane sjekire, ali moja je veća |
|
Odgovori | Stranica <1 164165166167168 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |