Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 243> |
Korisnik | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostala sam bez teksta i bez oči
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja prekrasna gužva.
|
|
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrtek ti je prekrasan nema čega nema!!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz puno prekrasnih noviteta kod tebe i ja bih istaknula baš ovaj, zbog ljepote naravno, ali i zato jer je (osim po boji) toliko sličan cvijetu koji u Dalmaciji raste iz kamena! Evo usporedite ih, ovo je kapara |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, Magnolija baš mi je drago što ste svratile - hvaa vam. Anči taj bi se ljepotan baš uklopio u moj vrt, još s mašnicom - slatko. Lora po tebe dolazim da sve u miru pregledaš i ocjeniš. Otok - jednom moraš doći vidjeti tu gužvu na malom prostoru janet dobro došla u "šetnju" mojim malim vrtom, svu tu gužvu obuhvatiš jednim pogledom. Lili mašem i ja tebi za dobrodošlicu Misty da čudesan je taj cvijet, kao da je na njemu paučina, a slika ovog tvog je fantastična.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW tog žutog paučinastog od Jagode imam i ja, preživjela je jedna mala kitica ali je puna mladih izbojaka, sljedeće godine i meni cvjetat..juhuuu.
Što se tiče echinacee purpuree ja ću ovu tvoju morat premjestit jer mi je previše u sjeni, zato mi slabo raste i neće cvjetat ove godine, tvoja je pravi div i kako je puna cvjetova .
Opet ću ti napisat da sam tako sretna ča san posadila tvoje-silvekine roza trubice, kako su mi predivne nisu baš velike i bujne ali svejedno svaki dan ih gledan i nadan se da će mi se puno zasijat za drugu godinu...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I sama si nam rekla - prelijepo je kad se iz dana u dan sve više šareni, miriše, rumeni.. Puno divnih cvjećki si nam, draga naša, pokazala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno čudo od vrta! Ovaj što kažeš da se zove Hypericum calycinum je stvarno poseban!!!!!!!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskoristila sam priliku dok te nema doma da prošpijam malo i pronjuškam bez nadzora...od mnoštva predivnog cvijeća ne mogu odoljeti kranfilima i gazanijama - predivno, draga!
lijepi pozdrav, dobra zabava!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam i ja i kod tebe stvarno neme čega nema. Sve je krasno i rascvjetano . Lijepo se provedi, a mi ćemo ti čuvati vrtek dok se ne vratiš
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno bilje! svaka čast!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep vrt prepun cvijeća .
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Triša koliko cvića i sve sama lipota,ma tko će tu nešto izdvojiti,meni je sve lipo i tvoj vrt mi je tako rascvjetan da je milina
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trišice, pa ovo je fenomenalno!
Roza balerinica je preslatka a baš jučer sam raspravljala o onom cvijetu koji si dobila od Jagode-hypericum nešto ...Vidjela sam ga uživo i ostala paf! Uživo mi je još ljepši već na slikama ako je to uopće moguće. Da ne bi bila nepravedna i sve ostalo cvijeće koje si nam pokazala prelijepo je ! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje - hvala vam što ste mi "čuvale " dvorište dok me nije bilo.
Evo upravo sam se vratila.
24.6. u pripremama - prisutno nas 10, napravili pravi logor s nekoliko šatora.
25.6. očekujemo veliku ekipu po starom sistemu "dođi i donesi"-
Nas 35 uživamo u delicijama i prekrasnom vremenu, svi zadovoljni i veseli.
26.6. malo kišilo, pa smo se odmarali.
27.6. izlet na Klek 1180 m - prava uživancija.
No ukratko tu sam, a slike s Kleka i fešte, već ću negdje staviti.
Svimaidem spat, jer padam s nogu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |