Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 243> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, ova ajuga mi tako liči na tvoju biljku
slika je s interneta |
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U pravu ste! To je ajuga. Uvjerila sam se po obliku i boji cvijeta.
Zbunilo me to što ona druga ajuga ima drugačije listove i to gotovo bez peteljki. Kad tih lobelia i ajuga ima stotine podvrsta pa se ti tu sad snađi!!! Hvala, curke! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, ja sam taj cvijet sa prve slike upravo danas donijela iz šume iz naše okolice.
Boja mu je prekrasna. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina,ja mislim da je to ajuga samo malo bez boje i previše izduženih stabljika jer nije posađena na mjesto koje joj odgovara,možda je previše u sjeni.
mislim da lobelija nije jer one cvjetaju ljeti. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..a ja sam u bolnici ispred parkinga nabasala na ovoj prekrasan tepih....tri sata kasnije nije bilo cvjetića...nema sunca, nema cvjetića...
Mislim da je neki geranium,molim Vaše mišljenje! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pakujac, aquilegia
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala SlavujVk
|
|
VG
|
|
Cojle
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Anastazijom. A ono prvo je gotovo sigurno aster (zvjezdan)
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Cojle
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam!
Mislim da ovo pod brojem 2, nije hemerocallis jer ima manje ljubicaste cvjetove. :) Edit: Da ne idem sad na drugu temu, postavila bih pitanje nevezano za identifikaciju. Pelargoniju jesenes nisam odrezala, samo sam je ostavila u podrumu, ne presvijetlom, i zalijevala jendom mjesecno. Sad je visoka, pretpostavljam da je kasno za odrezivanje, ili... |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je pod brojem 2 tradeskancija.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus oxalis adenophylla
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Natalija!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda neki geranium (iglica)? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 165166167168169 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |