Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 167168169170171 243> |
Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, prekrasne boje, al plavetnilo... stvarno si blue lady.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavušo naša (bez obzira na boju kose), krasno si nam cvijeće pokazala
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure drage, evo idem do nedjelje u vikendicu u gorje, jutros malo zavirila samo da vam zahvalim na posjeti.
Baš mi se sviđa ono "plavuša" - otok bašp si luckasta, ali nije loše niti blue lady.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vikednici uživaj, pomalo nam slikaj, a mi ćemo te čekati uz ove divne slikice tvog malog, šarenog dvorišta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu obozavam 'plavo',a volim i 'zuto'
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja volim plavo i žuto, samo što su mi se malo ukus i vrt poremetili od kad sam tu na CIF-u !
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti uživaj u cvijeću draga moja u Skradniku a ja i tvoja čerka sutra odosmo na čevape -a tebe ću zamisliti baš ovakoooo-plazi se koliko možeš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Roza, žuto, plavo predivno .
Kako vidim onih roza trubica, koje rastu svagdje i guraju svoje lijepe cvijetiće, imaš viška, pa te molim ako može da ih pošalješ u moj vrt.
Neka malo i kod mene pokazuju svoju ljepotu a mjesta imam punoooooooo!!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga,pokusavala sam ti poslati PP ali nesto ne ide...Jesi li slobodna 18.09. za jednu Sarajevsku kaficu ?! Bilo bi nam drago kad bi ti i ostale cure uspjele doci...
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto šteka...
Triša nije me dugo bilo u tvojoj maloj džungli, ali danas sam si dala u zadatak sve pregledati i bogme jesam, a nakon svega ostala sam pa toliko cvijeća na tako malom prostoru . Sad stvarno neznam šta bih pohvalila, da li tako maštovito iskorišten prostor i horizontalni i vertikalni, da li cvjetne kombinacije, ma najbolje čista 5 za ukupan dojam, . Za ovaj cvijet što si ga dobila za rođendan ( gornji moj post) si napisala da je Lychnis i sad si me zbunila jer mi neizgleda kao lychnis koji je ovdje opisan http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1825
Naime cvijet kao sa gornje slike sam i ja kupila nedavno, ali bez cvijeta, a čovjek od kojega sam kupila me uvjerio da je trajnica i ja odmah kupila, a naravno da nije znao kako se zove... ja svoga posadila u vrt.
Najbolja mi je tvoja izjava da si i prije voljela cvijeće, ali sada ti nije važno samo da ti uživaš u ljepoti svoga cvijeća, nego ti je važno da tu ljepotu podijeliš sa nama, a u tome smo jaaako slične, a mislim da nas je puno na forumu takvih . Tvoja kčerka može s pravom sa ponosom reći " TO JE VRT MOJE MAME" , jer takva ljepota i je za pokazivanje.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima što ste tu i kad mene nema.
Kat. rea. to je trajnica i to je neki lychnis, no naravno da to nikako nije rumenka, koju imam i ja. Dakle trebalo bi opisati i ovu biljku, iako mi je baka Bea već rekla o njoj praktički sve, samo ne znam u kojoj temi, no saznat ću svakako.
|
|
RIJEKA
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavo, plavo a onda žuto. Baš lijepo. I one roza što same niču su preslatke. Tako lijepo popunjavaju.... Ma tvoj vrtek je stvarno mali cvijetni raj! I kad te nema! |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo plavo, žuto ili ljubičasto, sve ti je krasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je što si još u Skradniku -i nema te ovdje -meni je bili lijepo sa tvojom čerkom a tek na motoru sine uživala sam -----još samo da nije ti bila čerka tu ko zna gdje bi završila u kojem grmu ---..ala bi se nabrala prirode hahahahahahahahahah
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bog ljudi i hvala vam.
Niho cjeli dan se bućkam u Trnovi, more toplo, na luftiću prava uživancija, ma nemaš pojma kako je divno.
Sad sam došla doma umorna od nerada i slana, sutra opet.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ode i ja draga moja iduče sedmice pa kad me vidiš ----kako bi voljela da ideš samnom kod Lantane
|
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
danica41
Nedavno posijan Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!!!!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho, Anči, Danice, drago mi je da ste svratile dok ja uživam u morskim radostima.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 167168169170171 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |