Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 37> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo posudit ću Bakine riječi i samo još upitati koliko brzo kurike (euonimus) raste? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ostala sam bez teksta. Gledala sam slike od početka teme. Dobro što si uredna, ali što te biljke slušaju kao vojska i skladne su u rastu ( povrtnjak).
Svaka ti čast imaš zlatne ruke ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Macak, meni se čini da kurike rastu različito, neke polako, neke malo brže, ovisi o sorti, a ima ih jako puno. Negdje na 4. strani mog vrta možeš pogledati kakve grančice sam stavila na zakorjenjivanje i usporediti !
Smrcko, hvala
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Katruža, danas sam prepisala dva tvoja recepta, jedan za sešene paradajzeke i drugi za hypertufu
![]() perlit se kupi u trgovini građevinskim materijalom? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Kontesa baš mi je drago, samo pazi da paradajze ne presušiš
![]() Perlit sam kupila u trg.građ. materialom, nisu imali malo pakovanje , pa sam morala uzeti cijelu ogromnu vreću, ali potrošit ću ja to! |
|
![]() |
|
Samo dvije sličice bugenvilije,prije nego je spremim u podrum!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bože, gdje si skrivala svu tu ljepotu Katruža? Stvarno prekrasno cvijeće, prava rapsodija boja i oblika, čestitam ti od srca.
Katruža , još samo kad bi radi nas koji ne prepoznajemo biljke, napisala kako se zovu bila bih ti jako zahvalna, jer me osobno neke interesiraju. naravno ako ih znaš.
Još jednom čestitke i pozdravi, češće se javljaj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Sve za 5,posebno mi se sviđa svončić i anemone.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bugica je čudo, cvate po "cjelom tijelu", moja samo ugrozdovima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nagledala sam se ove ljepote
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
bungi bungica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
bugica je savršena...!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti mom vrtu.
![]() Malo jesenskih sličica Nandina domestica i Leucothoe ![]() Berberis ![]() Skimmia japonica ![]() Photinia ![]() Lovor "na zimovanju" ![]() Ljute papričice ![]() Ukrasne koprive (Coleus hybrida) -pikirane za iduću godinu ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako je prekrasno---ti si već pripremila i za iduću godinu i vidim da će biti predivno-----------a koliko sam sad vidjela da je ove koprive baš lijepo saditi i po vrtovima i kod tebe će biti baš prelijepo . Stvarno znaju ukrasiti vrt a ti ih imaš razni. Baš divno .. I neka si ti ozdravila i biće sve ok-sad se čuvaj
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni ukrasni grmovi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..posebno mi se sviđa skimmia
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katruža, meni se sviđa sve!! Proljeće će opet biti divno kod tebe! Jedva čekam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |