Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 69> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo sad je zbilja kućna bajka. Hibiskus, azaleja, anturium, ljubice..... i još ti poštom stižu pupoljci!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj prekrasna je -inače kod Flavije i pupoljak je prelijep svaka joj čast-za dalje da se ne govori-Predivno Šrefice
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kakve će tek biti, ako su sad tolike
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj kak super izgledaju u vazi...pa pupoljci su fino narasli u "kuverti"...ko zna s čim naša pošta "hrani" pošiljke da tak dobro napreduju za jedan dan! Drago mi je da si zadovoljna!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opet sam te malo obišla ali svega sam se negledala -ali Plumbago ubija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Azaleja i hibi su pravo osvježenje u ove tmurne dane.
Vidim glavni radovi su dovršeni i sad ideš samo sa uređivanjem, a sudeći po tvom starom kamnjaru znam da ćemo se i ovom diviti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo draga hibiji su fantastični
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Štefek, krasan će to kamenjar biti na proljeće, već se i sad vidi da će biti lijepo, a hibi i azaleja su stvarno prva liga!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je vrtno-kućna bajka, krasno ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Me znaš što je ljepše....hibi, vani, unutra..... ma sve, sve...
Meni je azaleja cvala dok je bila vani i sad je ocvala i otpali su joj svi cvjetovi, ajme što je tvoja lijepa.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma eto mene u tvoj raj na ljeto da znaš-
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hibiskus je prekrasan, kao da mu cvijet raste na tučku, a za onaj asortiman u kući
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Bože Azaleja je fenomenalna -prekrasna je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,Niho ne brini za oleandere,lijepo se drže,a i kopriva se oporavlja od pretrpljenog straha od onih na granici ![]() |
|
![]() |
|
[/QUOTE] Bromi ,hvala. Nema ime,nije ništa pisalo kad sam ga kupila,čak nije ni cvijetal,pa nisam ni znala kakve je boje. Baš me ugodno iznenadio ![]() |
|
![]() |
|
Mačuhice se do nekle drže.
![]() ![]() Moj novi kamenjar,ali još to nije jer radovi nisu gotovi,pa nema kamenja,al bit če,bit če... ![]() Ovdje u ovom krugu sam obilježila posađene tulipane. ![]() Jedva čekam proljeće da niknu. ![]() Azaleju sam smjestila u hladniju verandu i sva se rascvijetala. ![]() Pssst...spavaju zimski san. ![]() |
|
![]() |
|
kako ti je Hibi prekrasan ---neobična mi ta boja . Hajde mi reci kako se drže olijanderi-jer sam ih da znaš samo kako čuvala pa bi mi bili drago dasu ti dobri
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |