kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 80> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća, kraljica pitara, vaza, tegli, lončića
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nadalivz
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno ,maštovito i bajkovito. Milina za oči.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nije mi gnjavaza draga,dapace..a ovi vrcevi su i meni super,i nigdje ih nisam vidjela nego u mbm-a..ovaj je poklon za jednu dragu curu,sebi cu drugom prilikom kupit.. |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta je mbm?
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti draga..ubij me lijenu,jos nisam poslala,obecajen da hocu sta skorije.. |
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrtni centar na pazdigradu.. |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha......
|
|
Jazz
Nedavno posijan Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima mbm i u jokera ali je tamo uglavnom slab izbor pitara... ima puno biljki i cvijeća ali nažalost malo pitara ... ili možda ja uvijek naletim u krivo vrijeme :(
Kaća imam pitanje - budući da si majstorica za pitare. Kupila sam onaj veći metalni ovalni pitar u peveca šta ih ti imaš više komada. Moj je bordo boje. Mogu li ja odmah na njega nanijeti sloj kraklea pa onda bijelu akrilnu boju? Oće li to onda lijepo ispucati da bude bijela sa bordo pukotinama? A onda bih na to stavila neku cvjietnu salvetu. Valjda si skužila šta je pjesnik htio reći |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao kako si vrijedna....i jos kad ti sve ispadne perfektno......najsretnija, najvrijednija....bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala najljepsa..
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pjesnik je sve skuzio,pogledaj na drugu stranicu moje galerije,prvi pitar,taj je upravo tako napravljen |
|
Jazz
Nedavno posijan Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeee super !! baš toga imam
hvala |
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onaj vrč ti je za pet
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj ne znam što da ti kažem cure su već sve rekle,ali taj vrč sa tim ružama je prekrasan
|
|
meni je super u životu
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma da samo vrč sa ružama...sve je super!
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure sve vas ljubim,hvala puno,puno
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pun ti je inbox
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćo....................ja već javila na Razmjeni salveta ...... da ti je pun inbox....... Brišiiiiiiiiiiii
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema kaćeeeeeeeeeeee, idem ja, ako ti ne dođe moja poruka, šaljem popodne, sad više nisam tu, izlazim, pa pa.
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljube, počisti si inbox...ne prolazi mi poruka!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |