Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 58>
Korisnik
Poruka
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 11:01
draga moja, u tebi je veliki potencijal za raspucavanja i staklo i sve to neštoSmile ova slika u sredini izgleda super....baš dobro. možda bi bilo bolje da ispod nje nisu pukotine jer ovako po licu i o vratu  ima crne prugeSmile, ali što se raspucavanja tiče, super ti je ispalo. to si kistom radila, kaj ne?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 11:07
Jassi...sve ti je super....

Mislila sam da ćeš ikonu raditi sa dvokomponentnim lakom....a vidim da si se ipak odlučila na krakle
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 11:19
radila sam sa lakom za krakle  jer sam stela probati i da iskreno kazem htjela sam te pukotine ispod nje da se vide, moram kupito dvokomponentni, nemam lofe sada

kistom sam radila. drugi put bu bolje.

hvala cure

kad kupim dvokomponentni hippy oma ti se javim

falaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 11:24
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

radila sam sa lakom za krakle  jer sam stela probati i da iskreno kazem htjela sam te pukotine ispod nje da se vide, moram kupito dvokomponentni, nemam lofe sada

kistom sam radila. drugi put bu bolje.

hvala cure

kad kupim dvokomponentni hippy oma ti se javim

falaaaaaaaaaaaaaa

samo daj...tu sam
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 11:39

nadam se da buš imala više sreće sa tim dvokomponentnim nego jaCry

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 11:59
a kaj se desilo????
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 12:30
jassi, lijepo, samo ti je kod tamnih podloga bed kaj se kod pucanja vide na salveti pa moras mjesto gdje ce doci salveta obojati inace ti kao npr na licu zeni izgleda kao da je sflekano. za prvi pokusaj super. zaista sjedni 4+ :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 12:40
falaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ali ja ocem da se ispodvide raspukline crne, ovo je od blica, kad dojdes vidla bus da nisu tak jake
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 12:48
Ja mislim da raspukline baš trebaju biti ispod lica inače bi ličilo na okvir u kome je slika
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 12:53
desilo se da nikako ne mogu dobiti fine pukotine da se vide...maltene sam potrošila cijeli step 2, a neuspješno sam napravila tek 1 tanjur i jednu kutijicuCry eto, i ne znam gdje griješimStern%20Smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 12:55
to sa raspuklinama je stvar ukusa i volje...ja sam napravila jednu zdjelu sa lopočima i cijelu sam raspucala i nije mi se dopala...puno je ljepša bila ista takva bez pukotina...no,otišle su obje i to je dokaz razlike ukusa.Smile bitno da si se ti nama okuražilaWink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 12:56
hmmmmmmmmmm,kad kupim probam...hehehe sad jos tanjuri iz supe da dojdu na red.....
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 13:06
jassi danas u 18? si doma da isporucim boju, zdjelice, papir i kartone?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 18:55
si dosla ziva kuci?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 20:17
fala lepa, sad se spremam na kracu nocnu sihtu jer sam umorna, pa vikend pauza, moram odmoriti,ako uspijem
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 23:57
pa kaj sam opet samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

koliko je sati???????????

uf

by
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 18:59
jassi, a di su obećani radovi, koje nam nisi htjela otkriti kaj su???? ajmo, odmah na sunce.....čekam cijeli dan....
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 19:12
vidjela ih uzivo i prekrasni su, proljetni tupilani, africki sumrak....brodica....ne znas koji je ljepsi, a i boce su joj super ispale. inace zaista zenski lik izgleda puno puno bolje uzivo nego na fotki.
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 19:39
psssssst, ubit će te jassi kaj nam odaješ..... LOL

ja nisam ništa čula....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 21:11
hehehe  mudrice moje dve...ajd dobro ninocka, ja se i dalje tebi moram klanjati radi svijecica, no fala bogu na mom pistacu i silikonu....puf spasena sam

neg nisam ti rekla ninochka i tebi bubamaro-ja plavusa ostavila memori karticu i citac na poslu u kompu,,,ne pitajte nista, u ponedelak slikam i stavim...glupa sam

nino thx na komplimentekima

sam da velim da je krenula serija vila

bubo mala dojdes sutra?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.