JASSI_moja galerija |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 58> |
Korisnik | |
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, u tebi je veliki potencijal za raspucavanja i staklo i sve to nešto ova slika u sredini izgleda super....baš dobro. možda bi bilo bolje da ispod nje nisu pukotine jer ovako po licu i o vratu ima crne pruge, ali što se raspucavanja tiče, super ti je ispalo. to si kistom radila, kaj ne?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jassi...sve ti je super....
Mislila sam da ćeš ikonu raditi sa dvokomponentnim lakom....a vidim da si se ipak odlučila na krakle |
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radila sam sa lakom za krakle jer sam stela probati i da iskreno kazem htjela sam te pukotine ispod nje da se vide, moram kupito dvokomponentni, nemam lofe sada
kistom sam radila. drugi put bu bolje.
hvala cure
kad kupim dvokomponentni hippy oma ti se javim
falaaaaaaaaaaaaaa
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo daj...tu sam |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da buš imala više sreće sa tim dvokomponentnim nego ja |
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kaj se desilo????
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jassi, lijepo, samo ti je kod tamnih podloga bed kaj se kod pucanja vide na salveti pa moras mjesto gdje ce doci salveta obojati inace ti kao npr na licu zeni izgleda kao da je sflekano. za prvi pokusaj super. zaista sjedni 4+ :)
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
falaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ali ja ocem da se ispodvide raspukline crne, ovo je od blica, kad dojdes vidla bus da nisu tak jake
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da raspukline baš trebaju biti ispod lica inače bi ličilo na okvir u kome je slika
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desilo se da nikako ne mogu dobiti fine pukotine da se vide...maltene sam potrošila cijeli step 2, a neuspješno sam napravila tek 1 tanjur i jednu kutijicu eto, i ne znam gdje griješim
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sa raspuklinama je stvar ukusa i volje...ja sam napravila jednu zdjelu sa lopočima i cijelu sam raspucala i nije mi se dopala...puno je ljepša bila ista takva bez pukotina...no,otišle su obje i to je dokaz razlike ukusa. bitno da si se ti nama okuražila
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hmmmmmmmmmm,kad kupim probam...hehehe sad jos tanjuri iz supe da dojdu na red.....
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jassi danas u 18? si doma da isporucim boju, zdjelice, papir i kartone?
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
si dosla ziva kuci?
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala lepa, sad se spremam na kracu nocnu sihtu jer sam umorna, pa vikend pauza, moram odmoriti,ako uspijem
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kaj sam opet samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koliko je sati???????????
uf
by
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jassi, a di su obećani radovi, koje nam nisi htjela otkriti kaj su???? ajmo, odmah na sunce.....čekam cijeli dan....
|
|
Ninochka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidjela ih uzivo i prekrasni su, proljetni tupilani, africki sumrak....brodica....ne znas koji je ljepsi, a i boce su joj super ispale. inace zaista zenski lik izgleda puno puno bolje uzivo nego na fotki.
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
psssssst, ubit će te jassi kaj nam odaješ.....
ja nisam ništa čula.... |
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe mudrice moje dve...ajd dobro ninocka, ja se i dalje tebi moram klanjati radi svijecica, no fala bogu na mom pistacu i silikonu....puf spasena sam
neg nisam ti rekla ninochka i tebi bubamaro-ja plavusa ostavila memori karticu i citac na poslu u kompu,,,ne pitajte nista, u ponedelak slikam i stavim...glupa sam
nino thx na komplimentekima
sam da velim da je krenula serija vila
bubo mala dojdes sutra?
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |