JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 58> |
Korisnik | ||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
šta je ovo, nema novih slika??? bezveze sam se budila...
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
daj, daj daj.daaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kak mi dostavis??? dostava ja saljem, paket ti meni, kava ili...juhuuuuu
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ja ti nabavim panjeve, koso rezane grabove
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
to mi onaj sused bivsi-vedran i ljilja.kaj su sad tvoji, izrezao vec davnih dana........u sumu i na posel
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
je, ako ti je to umjesto spajze. onda tamo imas sve i svasta. velika komora u koju udjes i imas mir :) nemamo svi spajzu ko neki :P
btw gdje si nabavila panjeve? i to tak forne i lijepe?
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
pokloni su preslatki,a za toranj i brod neman rijeci,prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
|
inace je ormar s kaputima uobicajenomjesto za cavlice i drzace
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jassi, nasla sam ih jutros cim sam otvorila ormar da uzmem kaput. hihi, kokosh :) a kaj da ti velim, znam da ih imam i necu uzimati tvoje kad ih imam doma 20ak komada :)
|
||
![]() |
||
|
hehehe ja sam izradjjivacica malih vila sretnica...a lijepo sam ti rekla jucer da ti dam cavle...ali ne...eto kad se mene ne slusa...no da
|
||
![]() |
||
|
nisam ju vidjela u oglasniku (ne dopusta mi ulogiravanje na stranicu pa ne mogu niti pristupiti forumu onom drugom), uglavnom vidjela sam tu sliku, a kad ju vidjeh uzivo...to je bilo to....i eto...danas dobija cavlic i ide na svoje mjesto. jucer nisam mogla cavlice pronaci ni za zivu glavu. eto do sada imam 3 jassine vile i jako su lijepe, zaista.
![]() |
||
![]() |
||
|
no da, vidla ju je uzivo i oma su se zaljubile...hhehehehehe
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ajd, fala dragom bogeku ![]() Vidiš da taj oglasnik ipak nije loša stvar ![]() |
||
![]() |
||
|
fala teta kraljice hippy...fala lepa o matice majko...fala proljece i sve curke...idem se sad uobraziti
e da hippy nasa ninochka je ponosna vlasnica vile na panju...sam da znas da sam pazarila .....heheheh
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
...da tu je specijalista....ipak je ona završila primjenjenu ![]() Jassi, brod ti je ispao prekrasno...zaista......svaka časta draga.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Leonarda reče da si nedostižna!!! Potpisujem od slova do slova.Ok, radove za djecu sam već vidjela kod tebe, tako da mi to nije iznenađenje ali ova dva rada na platnu su opet nešto novoga od tebe ali su stvarno bezvremenski!!!
Bravo!!!
|
||
![]() |
||
|
draga fala ti, ja najvice tak volim raditi, ne volim ravne linije i povlacenejkista -osim kad slikam, a sad bas pripremam jednu sliku na platnu, no to potraje da se napravi, staviti cu ju....hvala ti
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
to kak obradis sliku je nes fenomenalno
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |