nunin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 24> |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe se bome uživa u cviću,e pa svaka čast i sve pohvale predivno je
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sve 5, fuksije |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno i zdravo cviječe a žardinjere i saksije drvene mi se posebno sviđaju,moraču m.m. to da pokažem nebi li se smilovo da mi koju napravi
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!Posebno sam oduševljena fuksama!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna, fuksije i lantana - krasno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpuno se slažem. Istina je da priroda slika najljepše slike. |
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021,VILMAČ,Sarajka,Alisa,Anaida,Gospina trava Hvala na posjeti.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svo cvijeće ti je prelijepo.Ali što je ovo? Tako je predivno u tim nježnim bojama!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan ti je vrt, puno prekrasnog cvijeća, od ruža do fuksija
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove fuksije su zaista krasne!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me opet...ruze divne,pogotovo prve dvije slike,fuksije ljepotice,meni je najsladja ova plavo bjela ,lantana ...sve u svemu divno ti je cvijece i nadam se opet slikama
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Imaš krasno cvijeće , svaka čast, kapa dolje... Ja malo virim po tuđim vrtovima dok ne stavim svoje biljčice, samo da savladam stavljanje slika . Reci mi molim te gdje po zimi držiš ovu kao mala crvena trubica, ne znam kako se zove, na slici od 25. 8. ?
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka to je ageratum.Mutna je slika pa ga je teško prepoznati.
Otok trudim se ,posebno su mi baš ruže i fuksije drage. Bergenija čekam da još jedne otvore cvijet pa da ih uslikam.Zato navrati opet uskoro. Gioiaa neka te samo ti navrati. Sunceee ako misliš na treću sliku to je Dipladenija.Ove godine sam je kupila tako da još neznam šta ću preko zime sa njom vjerovatno gdje budem držala i pelargonije tu će i ona. |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna krasan vrt .
Prekrasne fuksije i lantane
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže,muškatle,fuksije lantene.....sve ti je prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |