I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutijica je jako romantična i tako lijepa! Iako nisam veliki ljubitelj ruža, moram priznati da mi je sat veoma upečatljiv i ukusno napravljen!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve je prekrasno. I meni je kutijica favorit. Inače obožavam tvoje radove i često ih pregledavam. Baš su mi svi po guštu.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš ti hvala, sad ću se i umisliti, imam "obožavatelja", hvala i drugim tetama, izzy, monna, more...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sanjam tako sam uživala u tvojim novim radovima....sve mi je taaako lijepo...sat....a tek kutijica...ma super.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovdje me nije bilo valjda "sto" godina, jedva sam se pronašla... U međuvremenu sam napravila par radova. I pozdrav svim tetama, starim i novim...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Dobrodošla natrag,limene kutije su ti krasne i vedre!!!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Ajme prvi put sam u tvojoj galeriji ali nagledala sam se doista prelijepih radova!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
koliko god je vremenea prošlo od zadnje postave slika, vidi se da nisi baš samo sjedila i ne radila ništa. Krasni radovi, posebno tacna i shabby kutijica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dugo te nije bilo i sad si se vratila u punom sjaju!Ne znam što je ljepše ali tacna sa ružama je ipak meni najljepša!
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
radovi su predivni, favorit mi je shabby kutijica a ideja sa kuhačama je odlična
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su jeko lijepi...
|
|
![]() |
|
Hvala svima, dugo nisam imala vremena čak niti poviriti što se zbiva ovdje, vidim da su mnoge "tete" jako napredovale u svom radu i ima krasnih stvari, zaboravila sam i kako se lijepo družiti s vama... u svakom slučaju lijepo se vratiti. Pozdrav svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...pozdrav i tebi draga Sanjam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajme koliko te nije bilo! uh! dobro došla nazad!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala primavera i more, pa evo mene još malo, dodatak uz kutiju za kekse.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su savršeni!!!!!!ali sat me dodatno oduševio!!!!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
jako lijepo...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Lijepo,lijepo...ali imali keksa unutra?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sve mi je lijepo na svoj način, ali iskreno su me najviše oduševile ove limene kutijice upravo zbog super kombinacije tako tooplih i živahnih boja i motiva! Da ne govorim o tome što će se čuvati unutra, eh... Bravo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |