Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 63>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 14:40
jako, jako elegantno   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 15:04
draga molim te gdje nabavljas kutijice za nakit ili škrinjice..ja još uvijek radim sa nađenim materijalom razne kutije i ponešto kupljenih no htjela bih naći jeftine naravno škrinjice sa pregradama...i nažalost ne mogu staviti ni jednu svoju fotografiju ili ne znam ili mi komp ne valja a htjela sam pokazati što i ja radim kissy kissy hvala
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 15:37
Pero - evo linka za stavljanje slika: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=71&PR=3, samo slijedi video i sve će ići lako....
Što se tiče kutija, škrinjica i sl.... ona s pregradama je kupljena u Kiki i koštala je cca 50-60 kn, ostale nabavljam kojekuda, Megacolor, Lumos, Chemaco, Offertisima, Nama, ma gdje naiđem.... jedino na žalost, nigdje nisu jeftine...možda u Off. najjeftinije ali i najnekvalitetnije, ma ništa vezano uz ovaj hobby nije jeftino, ali kada jednom kreneš ne možeš stati!
Nadam se da ćeš uspješno staviti slikice -Thumbs%20Up držim fige i jedva čekam
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 15:57
Opet prekrasna kutijica, ma predivno.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:33

Slika rađena preko vikenda, sušilo se, sušilo.... i maloprije sam utrljala uljanu boju. Nije još polakirana.....

...detalj raspucavanja:

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:43
Ma bravo. Ide tebi 2k faza. Sve pohvale i za crno bijele kutije. Oduševile su me, pogotovo ona sa slovima. Je li to salveta?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 16:47
Ide, ide.... kako si ono ti rekla - uhvatila me 2k manija, hehehe...... pusa draga!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 17:16
Jani, možeš slobodno kupiti kod Bačelića, to je krajLidla mislim da je ulica V.Holjevca, u Slobštini, košta 18 kn. sve baš sve lijepim tim lljepolom , Librofix 1, nešto super,.
Radovi su ti odlični, ne znam koji je ljepši.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 18:15
Prekrasno Jani,ClapClap,Clap.Naručila sam si ono 2k ljepilo iz NB ,daj mi molim te reci da li je 2. faza toliko gusta da se može jedino prstima razvući
?Ja ono iz Lumosa ne mogu nikako.
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 21:41

Dugo me nema ovdje , ali jednostavno nisam mogla ne pohvaliti ove prekrasne srce kutijice.......prekrasno, ostadoh bez teksta

od kojeg matrijala su ove srce kutijice i gdje su kupljene?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 23:40
Tatjana - mislila si na ljepilo za trakice? Ono što sam ja spominjala od Hobby line-a je količina 250 ml, koliko ima tog Librokola?
Maris - 2. faza je puno rjeđa, čak se teško s prstima radi jer jako curi pa moraš biti strpljiva i malo po malo nanositi. Možda ima neki štos kako se to spretnije radi ali ja još nisam dosada prokužila..... Baš me zanima hoćeš li biti zadovoljna, ja zaista jesam i ne bih ga mijenjala!
Dorina - hvala ti na posjeti i pohvalama. Kutije su kartonske (na žalost nigdje nisam uspjela naći drvene - one su mi puuuno draže) i kupljena je jedna u Kik-u, druga u nekoj knjižari, sada se ne mogu sjetiti gdje.....mislim negdje u Dubravi... Vidjela sam ih i u NB-u, i u Lumosu.....
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 08:13
Ne nisam misliloa na trakice llljepilo, Librofiy je 7,5 dcl ljepila tekučeg, i ja s njime ljepim ama baš sve,super je.
Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 09:07
jani dat ću sve od sebe posebno sam ponosna na svoje stolice ali prvo ih moram objaviti da čujem vaše komentare,i slažem se da nam hobi nije jeftin ali je prekrasan...za oći i dušu.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 10:05
Tatjana - hvala ti punoWink! Upravo sam zvala, momentalno ga nemaju ali kažu da stiže za 2-3 dana.
Da li ti onda s njim lijepiš i salvete?? Malo si me zbunila kada si rekla da sve lijepiš s njim....
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 10:11
Jani,ako je druga faza tekuča onda taj lak nije kao 2k Classic iz Lumosa?Onda bi taj bio kao 2k Medium?Još bolje jer imam 2k Classic,ali 2.faza je ko neka rastezljiva,ljepljiva guma,ja to ne mogu nikako razvući,ne znam da li imaš s tim iskustva,zato pitam jer ne znam da li je normalno da je takav ili je prestar?(mislim na 2k Classic)Confused
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 10:48
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Pripreme za Valentinovo:

pre pre dobre su mi ove kutijice smile106
obožavam crno bijele motive,ova salveta je predobra ...gdje si je nabavila ??? pomozi smile226teško nalazim crno bijele salvete.
be happy je isto salveta ili šablona ?
happy ...happy ... :))
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:14
Salvetu s poklopca manje kutije sam kupila ili u Perlici ili Lumosu. Da imam više komada rado bih ti otpustila, ali kćer mi je rezervirala ovaj ostatak.... i ona obožava te crno-bijele kombinacije! Mislim da Perlica ima najveći izbor tih crno-bijelih, koliko se sjećam..... Ali, jučer sam kupila jedan paket salveta crno-bijelih, poslikat ću ih, pa rado poklonim.....
Be happy je dio salvete koju sam dobila, salveta je mrak-mrak.... i nisam ju do sada niti ja nigdje vidjela. Čuvala sam ju za ovako nešto! Hvala još jednom mojoj "donatorici salveta"!
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:23
ja sam do sada uspjela samo u Chemacu naći jednu crno bijelu salvetu ... to mi je opsesija Embarrassed ... ajde poslikaj ,sigurno će mi se dopasti ...ne sumnjam ... javi se na PP
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:23
Evo slikice c-b salvete:

nije baš potpuno crno-bijela, tamni dijelovi su više sivkasti, ali to imam....
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:54
SUPER JE Thumbs%20Up... baš ono što trebam ...šaljem podatke na PP
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.