Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 63> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako, jako elegantno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
draga molim te gdje nabavljas kutijice za nakit ili škrinjice..ja još uvijek radim sa nađenim materijalom razne kutije i ponešto kupljenih no htjela bih naći jeftine naravno škrinjice sa pregradama...i nažalost ne mogu staviti ni jednu svoju fotografiju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Pero - evo linka za stavljanje slika: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=71&PR=3, samo slijedi video i sve će ići lako....
Što se tiče kutija, škrinjica i sl.... ona s pregradama je kupljena u Kiki i koštala je cca 50-60 kn, ostale nabavljam kojekuda, Megacolor, Lumos, Chemaco, Offertisima, Nama, ma gdje naiđem.... jedino na žalost, nigdje nisu jeftine...možda u Off. najjeftinije ali i najnekvalitetnije, ma ništa vezano uz ovaj hobby nije jeftino, ali kada jednom kreneš ne možeš stati!
Nadam se da ćeš uspješno staviti slikice -
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opet prekrasna kutijica, ma predivno.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ma bravo. Ide tebi 2k faza. Sve pohvale i za crno bijele kutije. Oduševile su me, pogotovo ona sa slovima. Je li to salveta?
|
|
![]() |
|
Ide, ide.... kako si ono ti rekla - uhvatila me 2k manija, hehehe...... pusa draga!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani, možeš slobodno kupiti kod Bačelića, to je krajLidla mislim da je ulica V.Holjevca, u Slobštini, košta 18 kn. sve baš sve lijepim tim lljepolom , Librofix 1, nešto super,.
Radovi su ti odlični, ne znam koji je ljepši. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno Jani,
![]() ![]() ![]() ?Ja ono iz Lumosa ne mogu nikako. |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Dugo me nema ovdje , ali jednostavno nisam mogla ne pohvaliti ove prekrasne srce kutijice.......prekrasno, ostadoh bez teksta od kojeg matrijala su ove srce kutijice i gdje su kupljene?
|
|
![]() |
|
Tatjana - mislila si na ljepilo za trakice? Ono što sam ja spominjala od Hobby line-a je količina 250 ml, koliko ima tog Librokola?
Maris - 2. faza je puno rjeđa, čak se teško s prstima radi jer jako curi pa moraš biti strpljiva i malo po malo nanositi. Možda ima neki štos kako se to spretnije radi ali ja još nisam dosada prokužila..... Baš me zanima hoćeš li biti zadovoljna, ja zaista jesam i ne bih ga mijenjala!
Dorina - hvala ti na posjeti i pohvalama. Kutije su kartonske (na žalost nigdje nisam uspjela naći drvene - one su mi puuuno draže) i kupljena je jedna u Kik-u, druga u nekoj knjižari, sada se ne mogu sjetiti gdje.....mislim negdje u Dubravi... Vidjela sam ih i u NB-u, i u Lumosu.....
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ne nisam misliloa na trakice llljepilo, Librofiy je 7,5 dcl ljepila tekučeg, i ja s njime ljepim ama baš sve,super je.
|
|
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
jani dat ću sve od sebe posebno sam ponosna na svoje stolice ali prvo ih moram objaviti da čujem vaše komentare,i slažem se da nam hobi nije jeftin ali je prekrasan...za oći i dušu.
|
|
![]() |
|
Tatjana - hvala ti puno
![]() Da li ti onda s njim lijepiš i salvete?? Malo si me zbunila kada si rekla da sve lijepiš s njim....
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jani,ako je druga faza tekuča onda taj lak nije kao 2k Classic iz Lumosa?Onda bi taj bio kao 2k Medium?Još bolje jer imam 2k Classic,ali 2.faza je ko neka rastezljiva,ljepljiva guma,ja to ne mogu nikako razvući,ne znam da li imaš s tim iskustva,zato pitam jer ne znam da li je normalno da je takav ili je prestar?(mislim na 2k Classic)
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Salvetu s poklopca manje kutije sam kupila ili u Perlici ili Lumosu. Da imam više komada rado bih ti otpustila, ali kćer mi je rezervirala ovaj ostatak.... i ona obožava te crno-bijele kombinacije! Mislim da Perlica ima najveći izbor tih crno-bijelih, koliko se sjećam..... Ali, jučer sam kupila jedan paket salveta crno-bijelih, poslikat ću ih, pa rado poklonim.....
Be happy je dio salvete koju sam dobila, salveta je mrak-mrak.... i nisam ju do sada niti ja nigdje vidjela. Čuvala sam ju za ovako nešto! Hvala još jednom mojoj "donatorici salveta"!
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ja sam do sada uspjela samo u Chemacu naći jednu crno bijelu salvetu ... to mi je opsesija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SUPER JE
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |