Nešto kao dnevnik... |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 26> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara, lijepo si iskoristila kamenje, baš dobro izgleda sve skupa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako su mi se oči zalijepile za nastanjeno virsko kamenje, morala sam ponoviti ovu sličicu !!
Kak si to lijepo skombinirala !! Jako efektno !! Valjda su sve biljčice još na broju, jer ne vjerujem da u 115 stanova samo ti si cvjetkoljubac!! I da jednostavno nema ....dugoprstića ! Crnac bake Bee, prelijep !! Blago vama kaj je imate pored sebe !! Kad bi se barem kojim komadem zemlje dala namamiti u Međimurje !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...draga Free, ima u tih 115 stanova dosta cvjetkoljubaca, ali nitko neće delati...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma tko je vidio delati
Pusa ! |
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon što sam 2-3 dana preslagivala biljke na stubištu i gurala ih uza zid da bi zauzimale što manje mjesta, stavljala manje tegle na veće, potpuno očistila prostor uz vatrogasni aparat i hidrant jučer je iznenada naišao protupožarni inspektor i izvršio pregled...dobit ćemo pismeno obrazloženje s popisom primjedbi...moram li reći da ostali susjedi koji imaju ormare, kutije, bicikle, biljke i drugo na stubištu nisu ništa pospremili ni rasčistili...uffff...upravitelj zgrade je bio strašno ljut...
|
|
zagreb |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa nojbolje da vas izbace sve iz zgrade pa onda nece biti problema. Sta bi sad sve trebalo izgledati kao da duhovi zive u zgradi?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako nastave s tiranijom najbolje da se preselis u Senj i bit ces na miru :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara, svako dobro tebi i cijeloj obitelji želimo Franjo i ja!
|
|
Rijeka
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica,zagreb
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svako dobro za blagdane cijeloj obitelji i nek Vam se sve želje koje poželite ostvare u NOVOJ 2013 godini od srca Vam želim.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...zadnjih nekoliko tjedana čeprkam svakodnevno po mojim sukulentima...primjećujem da što više brinem o njima sve ih manje imam, pri tome, naravno, mislim na moju brigu da nisu žedni...svima dajem savjete u stilu, ne diraj ih dok dobro izgledaju, a prva se toga ne pridržavam...
međutim, moju Kalanchoe thyrsiflora još uvijek držim živom, jer njoj dam vodice u tanjurić kada primijetim da joj se listovi počinju gužvati: problem mi je s njom, što joj donji, veliki listovi sa crvenim rubom sve više otpadaju, a na listovima koji su ostali, crvenilo je iščeznulo...smještena je na polici pored južnog prozora, koji jest malo uvučen...ima li netko neki savjet? |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...od mog dragog prijatelja trave dobila sam za Božič ovaj krasan Dasylirion serratifolium...zimuje na hladnom stubištu i nadam se da bude sve u redu s njim do proljeća, a onda slijedi selidba u senjski vrt, ali ostaje u tegli, nejde u zemlju:
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...za Božić sam još dobila od naše mile Camellie ova dva ljepotanovića (bila sam jako dobra cijelu godinu), Pachyphytum bracteosum i Senecio jacobseni:
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...na slici lijevo je moj stari Sedum rubrotinctum Aurora, a desno je novi koji sam nedugo dobila od natalije...iako se izgledom razlikuju, kultivar je izgleda isti:
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...s ovih sukulenata mi neprestano ispadaju listići...sve je počelo unošenjem unutra, dok su bili na balkonu sve je bilo dobro...još malo pa će i oćelaviti...u čemu griješim?:
|
|
zagreb |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja thyrsiflora je tak izgledala prije jedno tjedan dana.... do sad mi je bila u hodniku gdje očito nije uživala, pa sam ju prebacila u boravak, poskidala sve stare listove i za sad se drži, ali vidim da je ok jer baca iz korijena nove mlade.
A što se tiče ove crassule gollum, jesu li ti blizu radijatora ili iznad ? moja je na kuhinjskom prozoru, toplo joj je, ali nema radijatora ni blizu, i tamo se odlično drže svi sukulenti ( koji su tam stali naravno ). I klasika ono što svi znamo a ponekad zanemarimo.... puno vodice ne ! ne! |
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |