Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 46> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad se gledaju ove stranice valjda svatko dođe u iskušenje da ima svoju zbirku sukulentića. Neću imenovat nikoga jer svi su prekrasni
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
trichocaulon cactiforme
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MM, ovo je nešto posebno ! A cvijet kao kod orbee ili stapelije, samo minijaturan. Stvarno neobično.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Da cvjetić je nekih 7mm ovo što vidiš okolo su još pupoljci.
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Interesantan cvijetic |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da baš je poseban, ponekad nas ti mali cvijetići isto baš očaraju. Sitan ali dinamitan !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Miss M strava lijep cvjetic!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A je dobar, nemam riječi. To nešto veliko?
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
|
![]() |
|
A ne znam, jedna stapelija mi sad ima pup, valjda će procvasti, to je gigantea, ne znam koja je ova tvoja ?
|
|
|
|
![]() |
|
Mislim da je grandiflora.
|
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Baš su posebne te stapelije,ja imam tri stare po dvije godine i još nisu cvale,a jedva čekam da vidim uživo koji cvijetić. Koliko su vaše stare?
|
|
![]() |
|
Ovu od lani,sad je prvi put cvala. |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Malo drugačiji cvjetovi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Neobicno,makk...Ali lijepo.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Svaki cvijet je poseban, naročito kod kaktusa i sukulenata, ne mora on biti velik i šaren da bi bio lijep. Dakle ovo je za svaku pohvalu.
|
|
|
|
![]() |
|
rompi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Rujan 2012 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
fakat je !:)
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |