Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 39> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt, predivne biljke. Svaka čast
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam pitati da li ti je preživjela delonix regia? Ja sam je jednom posijala i iznikla je ovolika kao tvoja, presadila je prije ljeta u zemlju i očito na krivo mjesto i nisam dovoljno zaljevala pa se osušila.
a ovako napreduje delonix regia |
|
život je more
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na komplimentima! Nakon takvih lijepih riječi, jedino mogu dobiti inspiraciju i volju da još vrijednije uređujem svoj vrt.
jasminaaa, budi strpljiva jer sve jako brzo raste...za par godina i tvoj će vrt biti lijep i prepun cvijeća. A što se tiče mog drvceta, delonix regia, trenutno je u fazi mirovanja, opalo je lišće, u garaži je i nadam se da će na proljeće nastaviti rast. Bilo bi mi stvarno žao da bude drugačije. Još malo pa će proljeće (dobro, ne baš malo...), pa ćemo opet sijati, saditi i uživati u našim cvjetnim oazama...moram malo maštati jer mi je vrt okovan snijegom i ledom |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada kakva je situacija sa snijegom, dali ima kakvih novih detalja u tvom vrtu, kakav je klematis i dali ce zasjat u punom sjaju ? Moj izgleda nekako jadno, no valjda ce se oporaviti naproljece.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada, ponovno sam pregledala tvoj vrt i nisam uoćila živicu od tuja. Daj molim te poslikaj taj dio da imam predođbu koliko trebaš zvjezdana.
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam sad bolju sliku od ove...to je u onom "drugom" dvorištu koje mislim srediti ovog proljeća...thuje se malo vide iza moje Reuške...dužina je oko 12 metara...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt..kad vidim tako nešto, shvatim da moram puno puno raditi na svojem. Divno, odmah čovjek dobije inspiraciju |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najdraži hobi i najdraža "opasna" ljubimica", sa naglaskom polizati po licu, to nam je zajedničko . Veeelika pusa opasnoj ljubimici.
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I to je sasvim dobar početak...uz malo volje, naravno...Takav vrt možeš imati za samo par godina... |
|
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea, tako su mili i dragi ti naši malamuti...prije bih rekla da su kao mace...prave maze...
|
|
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš tako, ma koliko godina imali uvijek ostaju maze. Vječiti zaigrani štenci.
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunce se danas pojavilo u Brodu...miriše na proljeće, a dok stvarno ne zatopli, dva zvončića i jaglac stvaraju ugođaj u mom domu...
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam dali su mi ljepši zvončići ili stalak na kojem se nalaze.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova ideja sa stalcima je super, jesi to kupila ili je to ručni rad ma prekrasna je dekoracija
cviće je lipo obožavam boju plavo na ljubičasto. |
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalak sam kupila (ne vjerujem da je ručni rad),a posude za cvijeće su došle naknadno. |
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada28 mislila sam ručni rad tvoga mužiča , usput ako nije tajna ko tokvo nešto prodaje
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam naručila iz kataloga www.poetschke-ambiente.de ...zapravo, vidjela sam u katalogu, a sestra mi je naručila...Košta oko 20 eura |
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalak je super, a i hvala što si stavila web stranicu gdje si to našla, jer ima super ideja.
|
|
život je more
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada zahvaljujem na odgovoru i veb adresi poz.
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada28 zvončići su prekrasni.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |