OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 374> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigurno je to neka ženska vrsta Aeoniuma,voli mijenjati image!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ta sukulenta je predivna,a znači :što starija.to lipša
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, baš volim doći k tebi i gledati svaku promjenu, svaki cvjetak i puno novih ideja, zanimljivosti.. Mašem ti iz Međimurja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Htjela sam sinoć ovim plavim cvijećem dozivati plavo nebo umjesto ovog sivog, ali na forum se nije moglo. A možda danas pomogne, još je uvijek tmurno
klematis ![]() muscari plumosum ![]() alium ![]() grle se moja tekoma i susjedova felicija ![]() verbena ![]() torenia ![]() campanula ![]() E, sad bi najradije prešutila da ovo nije moje, ali nema smisla. Ovaj me je prizor oduševio. Nitko je nije ni sijao ni sadio, možda je krivac vjetar ili ptice......campanula na palmi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno, a ova "simbioza" palme i campanule je za poludit
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, opet ja kod tebe (kao paparazzo se sad osjećam, odmah "slikam" tvoje nove slikice
![]() Mila, na drugoj slici, što je to iza muscari plumosuma ?? Jesu to zvončići, ili?? Mislim da sam takve "grmiće" ja posadila u one moje plave tegle, pa me baš zanima kako se zovu te cvjećke, teta na tržnici nije znala a niti ja ne znam.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ono sitno plavo? To je lobelia. Ima ih i u bijeloj, ružičastoj, ljubičastoj boji, duplih, visećih.
Ako je to, bit će ti baš lijepe u onim teglama na ogradi. |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hajd da malo hvalimo i susjedovo cvijeće a ne samo tvoje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, to je to! Lobelia! Imam bijele i ljubičaste (tj, bordo boje). Tri sam zasadila u tegle na ogradi a dvije u kamenjar. Kupit ću ih još ovih dana. Hvala Otok, uvijek mi pomogneš kad zapnem u cvjetnom znanju!!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok predivno je cvijeće u teglama, isto tako neki predak mog sukulenta, ali naravno ja uvijek glasam za plavo, a kod tebe toliko toga plavog, pa još i klematis, a ja kupim "multi blu", a on ljubičast, moram naći nekog plavog.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasno a ova simbioza palme i zvončića je fenomenalna..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Možda je nekad najbolje pustiti prirodu da napravi svoje. Ovaj prizor s kampanulama je fantastičan. Kod mog ujaka raste pitosporum u palmi, a vidjela sam čak i smokvu u palmi, nevjerojatno...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..sviđa mi se kombinacija palme i zvončića
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuu...divan prizor,campanula i palma:)
|
|
![]() |
|
U palmama uvijek raste asparagus i paprat, valjda im tamo odgovara, ali ove kampanule su me oduševile
|
|
![]() |
|
Nabavila sam još dvije koprivice
![]() sad imam 6 različitih ![]() A već sam razmnožila od ovih i sad već imam još 4 komada. Grančice su pustile žile u vodi za 4 dana. |
|
![]() |
|
Da li je ovo iglica?
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
isusek koliko kopriva..ove su tvoje bogme lipe al ja imam averziju na spomen koprive jer sam ko mala sa magarca pala direkt u velike prave koprive izgkedala sam ko da me je osinjak napao...ovo je iglica mislim kolike ja znam i baš je zgodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |