Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 171172173174175 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi, ja sam mislila da je cvao bijelo, ali, očito zabluda:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wooow, prekrasan cvat
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li to ono što sam ti donjela sa terena ili ne?
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, zar ga ti nemaš?
Smrcko, naravno, ja sam ga do sada zvala smrcko, a sad znam ime , ha, ha, ha ... sad je sarma !
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya imam, ali kako sam ja novi kaktofil nije ni ćudo da odmah ne prepoznam
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš za tvoj pekmez mi ne treba kruh , kao lizalica mi je . Bit će i
Hvala za cvjećke, marmeladu i |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam dobila strogi nalog da sutra dan ne prolazi bez palačinki. I naravno dodatak da se ne može sjediti na dvije stolice i vrt i kuća. Moš si mislit
Naravno puno hvala za sve |
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh tvoj dodatak je mal, moj je bio da sam obećala kad sam se udavala čistu kuću i topal obrok. S obzirom da si je napravio neki dan sirovi krumpir i jeo, znaš što pričam ( na svu žalost i ja sam to jela, kad si kao krepana mačka umoran i to je bolje nego ništa).
Zato smo maznuli pola tegle marmelade pod omah, i sad mi treba gastal Uh o čemu smo ono pričale |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty, mislim da će mi taj sedum krasiti sve neuređene kosine.
Mali kaktus, hoćeš li sedumić?
Smrcko, ima još, samo ti papaj.
Lora, danas neću doći. Znam da radiš . Vjerojatno ti je svega dosta .
Imate gastal , ali dobro čini atmosferi u kući Jesam vam ga smjestila .
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne bih ovaj prekrasni sedum (žali Bože s mojim lovorima) ali može li koja kamenčina?
Ipak, jedno pitanje: uspjeva li u hladu? Ako da, onda kad bude prilika jedan tanki komadićak!
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako, može, dakako!
On ti na jačoj zimi nestane i nikne ponovo u proljeće. Može rasti i u visećoj vazi.
Ovo sam našla na netu:
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, tek danas ma uspjela prošetati i tvojim vrtom.Razbolila sam se od sve te ljepote, a ove slike seduma su me dokrajčile. Nemam riječi1
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si neka, trebala si izaći krepala sam od straha. Sigurno si negdje škiljila i umirala od smijeha |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić, nije ti to neka ljepota. Rijetko kada se usudim pokazati panoramski snimak. Dvorište uređujemo sami, veliko je, loša je zemlja. Potrebno je jako puno volje i vremena, a ja imam samo ovo prvo! Smrcko, nisam se smijala, mislila sam da si junak! Sad se smijem kad vidim što si napisala .
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya post Objavljeno: Today at 03:53
Čuvaš pekmez od šljive u tri sata |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, noćas su me uništili komarci. Ustala sam poluluda . Ali - još se držim, a vidi koliko je sati !
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmaraj se san je najvažniji.
U spavaću sobu se ulazi brzinom svjetlosti. Komarci čekaju na štokovima vrata, osjete mirise iz sobe, ti iz sobe on u sobu i onda masakr. Takođe ulijeću za nama da ih i ne vidimo, idi moonwalk-om natraške kao M. Jackson. Na prozore mrežice, parfem ulje čajevca. Ujedno štiti od naših muževa, ne prilaze. Ovo nije šala svi savjeti su ozbiljni i dobro namjerni. I postoji još jedna metoda, šaljem ti smajlić na PPkoji odbija NM i komarce. Ako stavim ovako može se krivo protumačiti i dobit ću pedalu. |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti reći da sam se ja naučila na ulje čajevca. Više mi niti ne smrdi. Samo vidim da me ljudi obilaze u širokom luku .
Danas sam sve ubode namazala pa mi je lakše!
Časna riječ boli su me kroz robu!
|
|
Odgovori | Stranica <1 171172173174175 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |