dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 222> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a šta se bijeliiiii, isto su te ružice prelijepe
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maćuhice su slatke, ali ruže su te koje naše vrtove uveseljavaju i zimi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Šetnja tvojim vrtom uz kavicu! Pusa miceku! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bas si lijepe slike snimila, a mraz je pofurio, pa sta cemo, i kod mene je bilo mraza u gradu ova zadnja dva dana, ali ne znam kako je u vrtu jer mi je on na brijegu i zasticen kucama pa mozda nije naskodio..
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kontesa,netko mi je rekao da prezimi vani,ja sad ga za svaki slučaj polovicu spremila na sigurno,a meni se čini da mu zima ne može smetati s obzirom da su kod mene mrazevi na veliko počeli a nisam primijetila nikakvu promjenu.Mislim da je Korijenko jednom pričala o njemu,možda zna i ime.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Danas ujutro sam opet malo slikala
ovo nije moj mačak,prošlu zimu nam se pojavio pred vratima nekakav jadan ofucali izgladnjeli mačak,bez desnog oka,MM se sažalio i dao mu jesti,mačku se svidjelo i sljedeću večer evo njega opet i tako svaki dan,a onda se sjetio da bi mogao dolaziti i ujutro,i tako naš Gusar dvaput dnevno pohodi u naše dvotište,lijepo se naklopa i ode dalje
|
|
![]() |
|
Kontesa neznam točno na koji sedum misliš,ali su meni na proljeće u mojem rasadniku rekli da prežive naše zime,no to ćemo vidjeti na proljeće
![]() Smail,Antonija,Gioiaa,Vilmač hvala kaj šetate mojim vrtom po zimi
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
fino,bajno,krasno... kao i uvijek |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
brrrrr je zima
![]() ![]() onaj sedum koji dijeli zimovalište sa maćuhicama, kaj može preživjeti vani kod nas? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravi jesenji ugodjaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe su ti maćuhice, moje skoro pa ubila kišurina, vatreni trn ostavlja bez daha, ruže još cvijetaju
![]() na slici se vidi da je jesen dobrano zakucala
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Važno da si stigla posaditi mačuhice, eto i danas je bilo lijepo vrijeme unatoč jutrošnjem minusu, ja sam morala porezati ageratume jer ih je mraz uništio.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira i meni ptičice kljucaju vatreni trn,ali to je sve prirodno i ja se zbog toga ne ljutim
![]() Hoya ovih dana ću konačno i ruže porezati i nagrnuti da i njih pripremim za zimu
![]() Moon hvala na posjeti
![]() Danas je bilo još hladnije ujutro,samo -4 C
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Što ti je lijep ovaj vatreni trn! Osim ruža, najradje njega pogledam ovih dana.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mačuhice su posađene,a ruže još cvitaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |