Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 173174175176177 282> |
Korisnik | ||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...pozdrav draga, opet jedno kišno jutro u tvojem vrtu, evo tražim dekicu da odmorim malo leđa na terasi, haha..."crveni div" me se baš dojmio, jako mi se sviđa taj crveni oblak...i jedno malo pitanje...Salvia farinacea ti ostane po zimi u vrtu, ne smrzne?
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Sponzorirani linkovi | ||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga Sara, i večeras pada sitna kiša, prava jesenja.
Volim u sumrak prošetati vrtom, zanimljivi su mi noćni leptiri koji prhnu iz cvjetova kada vide svjetlo iz fotoaparata. sitne kišne kapi kao biserčići sjaje na cvjetovima astera ovo je pravi oblak, svakim danom sve veći, uskoro će mu i klupica biti mala |
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cvjetala je cijelo ljeto, do prvih mrazeva.Preko zime je nestala. Jako sam se iznenadila kada sam vidjela da je proljetos krenula iz korijena. Možda je opstala zato što je ova zima bila blaga. Ova kišna godina joj ne odgovara, puno slabije cvjeta a sada su joj i listovi od nečega potamnili. |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve ga gledam, trljam ruke i mislim si: Hoće li i moj nagodinu biti ovoliki!
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lucy draga, ako te bude volio kao što moj voli mene, onda hoće!
Bio bi on još najmanje duplo veći da ga ja ne skrešem svakog proljeća. |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Možeš pokušati posijati nekoliko sjemenki, pa ako bude topla jesen i blaga zima, možda još i stignu niknuti i procvjetati na proljeće. |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Oblačno nebo u sumrak, sitna jesenja kiša i bijeli slapovi vijušca...
Nekada budem ljuta na nju jer je brža od mene i raste na sve strane, ali kada procvjeta ne mogu joj se nadiviti |
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Živio je samo jedno ljeto, ali je svoj trag utisnuo u vječnost moje duše ! |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije samo lucyn miljenik.. I ja ga stalno gledam.. |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Očekujem da mu smisliš ime. Neka ti još jedno jutro bude lijepo! |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rajski vrtovi
rubensica “Lijepe riječi ne koštaju mnogo. A ipak postižu mnogo.” Blaise Pascal |
||
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve ljepša iza ljepše, sad me stvarno već bacaš u očaj !
|
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovi visoki sedumi su bas divni.. Svaki na svoj nacin.. Negdje sam procitala da ih imas 6 vrsta. Ima li ih inace jos puno?
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne baca samo tebe...ja se ne mogu nadiviti...vrtu...okolikni...svenu sto presadjuje i sto radi...izuzetno lijepe ruke...zlatne ruke slavuj ima....pokušavam ju oponašati ali svi smo mi jedinke za sebe...
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rijetko proučavam biljke koje nemam u vrtu i malo o njima znam, ali kada neku biljku dobijem i još ako mi se sviđa, onda želim sve o njoj znati. Sedume obožavam iz puno razloga; nezahtjevni su, ostaju godinama na istom mjestu, lijepi su čim se u proljeće pojave iz zemlje i privlače rojeve pčela. |
||
rubensica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni su divni i pod snijegom
|
||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
||
Odgovori | Stranica <1 173174175176177 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |