Alstroemeria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
voki, prelijepa joj je boja!
marta, neće tako brzo procvjetati. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
antonija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Antonija nema veze, dvije godine nisam mogla nabaviti rizome, tako da sad nije bitno dali će procvasti za par dana ili tjedana, do tad ću uživati gledajući vaše slike
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Voki skoro mi je stalo srce kad sam otvorila stranicu. Prekrasno!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajmeeee voki, ija zanijemljeh od ljepote!
šta je sa žutom, ima li je na vidiku! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Nisam ih obeležio prošle godine pa ne znam koje su boje u kojoj saksiji. Dve saksije su mi nestale, nadam se da nije žuta u pitanju. Imam još tri saksije koje nisu cvetale, nadam se da je žuta među njima.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
WooW, voki, prelijepe su
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
predivne nemam rijeci
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo jeeee, super da je još imaš!
|
|
|
|
![]() |
|
Imao sam dve saksije ovih žutih, presrećan sam što mi je bar jedna ostala.
|
|
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/59922.aspx -
Moje alstroemerije u vrtu |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/59923.aspx -
još jedna,prezimila u Međimurskom vrtu |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/59929.aspx -
evo još jedne, ova je prošlogodišnja posađena u tegli.Nisu pune cvijetova kao vokijeve, ali ja sam presretna.. |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
marta predivne su ti alstromerie
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivne su vam alstromerije Voki, Marta, Jeka Fra. Voki tvoja kolekcija je nenadmašna
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |