Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alstroemeria
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Alstroemeria

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 24>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 07:59
voki, prelijepa joj je boja!
marta, neće tako brzo procvjetati.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 11:15
antonijaClapThumbs Up
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 16:59
Antonija nema veze, dvije godine nisam mogla nabaviti rizome, tako da sad nije bitno dali će procvasti za par dana ili tjedana, do tad ću uživati gledajući vaše slike
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 08:41

Dve nove.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 10:32
Voki skoro mi je stalo srce kad sam otvorila stranicu. Prekrasno!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 11:59
ajmeeee voki, ija zanijemljeh od ljepote!
šta je sa žutom, ima li je na vidiku!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 12:17
Nisam ih obeležio prošle godine pa ne znam koje su boje u kojoj saksiji. Dve saksije su mi nestale, nadam se da nije žuta u pitanju. Imam još tri saksije koje nisu cvetale, nadam se da je žuta među njima.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 12:47
WooW, voki, prelijepe su
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 12:53
predivne nemam rijeci    smile64
JELENA FRANIC
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 08:47
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

ajmeeee voki, ija zanijemljeh od ljepote!
šta je sa žutom, ima li je na vidiku!

Celu večnost otvara cvet, ali se jutros vidi da je žuta!!!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:10
evo jeeee, super da je još imaš!

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:11
Imao sam dve saksije ovih žutih, presrećan sam što mi je bar jedna ostala.
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 20:21
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/59922.aspx -
Moje alstroemerije u vrtu
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 20:24
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/59923.aspx -
još jedna,prezimila u Međimurskom vrtu
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 20:32
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/59929.aspx -
evo još jedne, ova je prošlogodišnja posađena u tegli.Nisu pune cvijetova kao vokijeve, ali ja sam presretna..
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 13:29
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 13:30
JELENA FRANIC
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 13:30
marta predivne su ti alstromerie
JELENA FRANIC
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 01:17
Predivne su vam alstromerije Voki, Marta, Jeka Fra. Voki tvoja kolekcija je nenadmašnaStar...Moje su također krenule sa cvjetanjem. U vrtu imam žute i roza i trebala bi biti i narančasta, ali vidijeti ćemo...U tegli mi je procvjetala jedna lijepa tamno ljubičasta, poklon od drage osobe...WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 01:54
Evo i slike mojih alstromerija...Roza nije još bila rascvjetana, ali danas već je...

sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.