Katružin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 37> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim te razne grmove, lijepi su a sada kad nema baš drugog cvijeća u izobilju oni dolaze do izražaja.
Zar i lovor mora u kuću? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam Katruža, puno vremena provela u tvom vrtu. Divila se kamenjarkama, grmlju, lončanicama, povrtnjaku i voćnjaku, žalila kad je sve onako nesmiljeno tuča polomila, pa se opet veselila kad se skoro sve lijepo oporavilo. Jako lijepe biljke imaš, znalački njegovane, vidi se. Posebno me oduševljava zbirka grmića. Zar nandina i leucothoe ne bi prezimili vani? |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam molbu. Reci mi molim te što je ovo? I gdje ga mogu nabaviti?
zanimljiv mi je cvijet.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto ja jutros taman otvorila vrata tvog vrta a server pošandrcao!
Tako sam sad opet došla i divim se tvom bilju. Neću lomiti jezik s imenima, ali doista imaš krasnih stvari....
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna jesen kod tebe! Boja listova ovih grmića je
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Katruža, tvoji ukrasni grmovi su fenomenalni, neodoljivo lijepi.
Ne želim ništa posebno izdvajati, svaka čast na izboru.
Lijepi pozdrav
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruža danas sam šetala tvojim predivnim vrtom, čega tu sve nema.
Da neznam odakle si gledajući ovo predivno raslinje prva misao bi mi bila da je neki vrt na moru. Sve je za 5+ Tija koliko vidim to je cvijet bugenviliea ali slikano izbliza. |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao i uvik šetnja po tvom vrtu je
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam, što ste prošetale mojim vrtom .
Niho izgleda da si me s nekim zamijenila, za sada još nisam bila bolesna, čuvam se, a kako će biti, vidjet ćemo. Lantana, Leucothoe Zeblid scarleta je zimzeleni grm, lišće mu je ljeti zeleno, a u jesen i zimi pocrveni. Stefkaja, Skimmie imam dvije i baš su lijepe, sad samo čekam da procvatu. Otok, kod nas lovor mora u kuću, jednog sam "za probu" ostavila vani, pa ću vidjeti hoće li izdržati. Horti, Nandina i Leucothoe su vani na stepenicama, znam da podnose temp.negdje do -23, ali ih nisam posadila u dvorište jer im još tražim mjesto. Tija, to je Bugenvilija, kao što ti je Lana2 već odgovorila. Anaida, Bako, Bergenia i Vanja ,drago mi je što ste svratile! |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katruža kod tebe sam se nagledala ljepote....predivni grmovi, a posebno bugenvilija
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna šetnja kod tebe...
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U "mom vrtu" , na prozorskoj polici, vlasac i peršin...
a evo i malo blagdanskih sličica |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj naklon vlascu i peršinu na prozoru!
Ali Božićni detalji su prva liga.
Ovo drvce s kuglicama je prekrasno! A i ostali detalji su super, nešto novo, nešto drugačije i jako lijepo!
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Jelka" - drvce okićeno je super , ideja je , ma i ostali detalji ukrašavanja su mi
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma prekrasno sve
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo Katruža, nešto neobično, jako lijepo, svaki detalj...
|
|
život je more
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam vrtom od početka do kraja, trljala oči da bolje vidim ljepotu.
Vrt ti je pravi vrtni dizajn i tako je uredan |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su ti lijepe jaslice, kao da si ih negdje vani složila a tek pšenica.....moj naklon
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod tebe baš simpa božićni ugođaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se plavo-srebrna kombinacija kuglica .
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |