Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:32
Originalno poslano od člana pozvana pozvana napisao:

Ma vidi je! Njoj to ovdje raste k'o drač, a ja taj jedan cvijet plaćam 10  kn, hahhaa! ClapClapClap

Ne kupuj, ženo, ako hoćeš šalji adresu !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:25
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Počela mi je hoja koju si mi poslala puštati korjenje a zanimljivo uz nju i ona koju sam imala od prije.

Baš me veseli. I želim da ti napreduje kao moja.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:33
Originalno poslano od člana inaja inaja napisao:

šta znači šogorica

To ti je cvijet koji raste u Primoriju .... Šalim se to je sestra od MM.
Ali ti to znaš, nego me zezaš, je l' tako?
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:34
A kad da ju upiknem u zemlju? Da ju ostavim da pusti više korjenja.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:23
Ode moja šogorica. Umotana, sa temperaturom putuje za Split. Htjela sam joj dati da ti donese Trišin vrtić, ali ne znam kako će biti sa zdravljem.
Ali, vanja, kako ja nisam putovala za Uskrs najvjerojatnije sam ja u Splitu za 1. maj.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:24

Sad ću slati još više, hi,hi,hi ... Narasle su mi uši.

Uživam uzgojiti biljke i darivati ih pa mi je baš drago čuti da nekome uspije i raste.
I puno puta mi je neugodno pitati, a htjela bih znati: Zato ljudi, jesu li vam uspjele biljčice koje sam vam slala?

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:09
šta znači šogorica
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 15:51
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Originalno poslano od člana pozvana pozvana napisao:

Ma vidi je! Njoj to ovdje raste k'o drač, a ja taj jedan cvijet plaćam 10  kn, hahhaa! ClapClapClap

Ne kupuj, ženo, ako hoćeš šalji adresu !

Velikodušna si, hvala ti. No, imam sada dovoljno. Razmnožit će se, a i muž bi kvocao zbog "još" SmileSmile Svejedno hvala. Tongue
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 21:44
Hoja ima Hojuuuuuuuuuusmile120
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:06

Čuvarkuća u svakoj pukotini kamena.

Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 15:13
nisam stvarno znala tačno to je kod nas zaova,ja sam pretpostavljala
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 21:34
Ja se nadam da nećeš morati slati ponovno,ali ako se ne primi onda ćeš mi ti jednu baš posaditi,kažem ako. Još ću ju par dana ostaviti u vodi a onda što bude.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 10:24
Hoya, aranžman je smile227 pohvale tebi i šogorici, a njoj želim brzo ozdravljenje.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:52
Počela mi je hoja koju si mi poslala puštati korjenje a zanimljivo uz nju i ona koju sam imala od prije.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:46
Ne znam Lilly. Bilo što da kažem strah me da te ne zeznem. Neki grančicu stavljaju direktno u zemlju. Ja sam običavala čekati da korjenčići narastu barem 1 cm pa sam sadila.
Uglavnom i u početku i kasnije samo pazi da ti ne bude u jako mokroj zemlji. Sve drugo nije problem.
A ako ne uspije - imam ja tvoju adresu i veeeliku hoyu. Slat ćemo ponovo!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:15
da pitam kako je danas šogorica?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 16:54
ma sve što stigne od hoye prima seWinkWink ali za ozbiljno- ima dosta toga šta mi je propalo, ali hoyine pošiljke napreduju ko bombonSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:15

Ja ti kat.rea imam jedan dobar prijedlog. Dođeš kod nas u Rijeku, popijemo kavicu, auto nakrcamo kamenjem (pod opravdanjem: Bura je, da auto bude teži ...) i tako nekoliko puta. Barem za jedan mali kamenjar - bit će dovoljno!
Sad znam što ću ti donjeti na floru ....LOLLOLLOL
Big%20smile bio bi to biznis stoljeća
Vidi mene zmotane, ma vidi se da sam zaluđena vrtom i vrtnim cvijećem, a na prekrasni aranžman nisam ni trznula. Oprosti Hoya, aranžman je stvarno prekrasan, a sve pohvale tebi na cvijeću i vrijednim rukama šogorice koja ga je složila ClapClapClap.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 16:39
Hoya  smile79 šta se brineš za moje cviće, ma doći će dan kad će svanuti kod mene, ne sekiraj se , raslo ono kod tebe ili kod mene isto je glavno da je živo.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:22
hoya opet sam malo obilazila tvoj divan vrt. Žao mi je da nisam imala više vremena kad sam već bila tako blizu da ga nisam uspjela vidjeti uživo. Vrt je baš po mom "guštu"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.