piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah, te moderatorske ovlasti! Nema ti spasa, napravila sam print screen, dokazi su kod mene, hahahaha!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kasno draga moja, ja već napisala kilometarski post poslije tebe!!!
![]() Imam ti i suncokrete i to ču ti dati, samo da ga probaš napraviti....vjeruj mi znam zašto te forsiram!!!
Postat ću glavni diler za staklo
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
suncokrete imam ali ako imaš neke trave ili tablete protiv lijenosti to mi pošalji
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Za to ne poznajem lijek Mi ispitujemo tako dugo gdje su radovi dok ti na kraju ne popustiš...
Tako je i kaća...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. jučer sam dobila cikasicu!!! Tako sam sretna...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
TRAVA protin ljenosti?! Mogu ti ja nabaviti neke, imam veza posvuda... Šaljem poštom! Poslala bih ti po Proljeću, ali nekako me strah....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ništa ti ne šalji poštom, ti ćeš to sa Proljećem osobno nositi dolje!!! ![]() |
|
![]() |
|
I izzy ne piše se protin nego protiv lijenosti!!!
![]() |
|
![]() |
|
pošalji što prije...ali nemoj neke protuzakonite
![]() ma ček....jel vi to dolazite u negdje blizu mene?
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Možeš meni poslat,postala sam užasno lijena.Sad sam na godišnjem i napravila sam popis kaj budem sve napravila,ali od svega toga niš,samo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida pa na godišnjem odmoru si...znači prvo trebaš odmarati pa onda sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
OK cure, onda zovem svog diler......ovaaaaaj, prijatelja pa ću nabavit te travulje, možda nam ubaci i kakvih tableta za mršavljenje da budemo zgodne na plaži, ono kao testere! Adrese molim na pp!
![]() |
|
![]() |
|
Blizina je relativan pojam, ali mislim da Split i Zadar nisu daleko???
![]() Možda nekih 1-1,5 vožnje...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Maksimalno se odmaraj, ništa ne forsiraj i radi samo ono što voliš!!!
![]() |
|
![]() |
|
pa Split je predgrađe Klisa
![]() |
|
![]() |
|
Pa znam ja da je Split predgrađe Klisa, to stalno spominju na vijestima
![]() A čujem da te vaše kavice budu super!!!
|
|
![]() |
|
onda ja navijam da bude u St jer kao što sam već priznala drži me lijenost pa mi je tako najlakše
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Joooj, sat je prekrasan! A što se tiče lijenosti, pridružujem se....... Nisam na godišnjem, ali svejedno ne radeim ništa. Ova vrućina je za mene katastrofa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
split je i predgrađe stobreca,ako niste znale
![]() ![]() a sad ono najvaznije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |