moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 89> |
Korisnik | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je divno!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suvisno je komentarisati...stvarno je predivno!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada,ono su neke ivančice,ne znam baš jel se tako zovu no tako izgledaju.Mi ih ,na forumu,zovemo"donatice"(ko zna zašto!!)
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, baš se pitam zašto... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, znaš da ti je sve prelijepo, također znaš da ovo nije farsa!!!
Ali sam nešto htjela primjetiti: ona galiardia koju si mi dala ima drukčije cvjetove od moje, tako da tvoja biljka iz vrta ima 4 različite nijanse - za sada što me oduševljava!!!
Ja imam tri "različite biljke" i tri prekrasne boje cvjetova!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće,aj ih,molim te,uslikaj.Mora da su tu nešto pčelice"iskemijale" jer bi sve trebale biti iste.Pogotovo me čudi to jer su tebi 3 boje iz jednog grma.Stara se sama radijala i taj grm sam ti cijeli dala pa me jako čudi.Meni su ,za sad,sve iste(ili su tvoje do Zg-a mutirale)
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može mi tko staviti sličicu tog cvjeta, proljeće mi je rekla da u moje mame ima taj cvijet a ja ni ne znam.(da joj ga "posudim" malo).
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idem i ja svoje proučiti malo, dali imam mutante ili ne? |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana o ovome cvijetu pričamo
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa ovime sam se ponovila(sa flore je samnom došao,10kn) ovaj visoki alium sam u proljeće dobila i nisam poima imala kakav bude...kad sam več kod te boje evo i moje"veliko zlo" od clematisa...ima ga još okolo no nije mi stao u kadar
malo MB.....
nešto nježnija boja
i MB u sličnoj boji,takav još nisam imala
dragoljub počeo cvasti
i drugi
i belagonije
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj novi "stalak" sa začinskim biljkicama...(e da ako netko hoće korijander nek mi se javi,niknuo mi po cijelom dvorištu)
i evo jeeeeeeeeeee...Maslina od Laninog tate
E sad pitanjce.Kako su ove begonije oko masline nikle poima nemam,no niknule su.I sad sam zapela...zašto?... zato kaj begonije vole hlad a maslina sunce.Ne znam jel bi bilo pametno sad izvaditi i presaditi begonije!!!?
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha, ja bi ih izvadila sa malo zemlje, mislim da im ništa neće biti.
"Stalak" ti je
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno.Frka me prčkati a opet žao mi ih je ostaviti da se prže na suncu.Za sad im ništa nije no kad počnu cvasti vjerojatno će im smetati sunce cijeli dan.
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha u nas nema takvih maslina koje idu u kompletu sa cvijećem, jednostavno prekrasno, ja bih ih isto razdvojila da ih ne ubije jako sunce. koji je ono cvijet na slikama kojeg nazivaš MB ili nešto tako, prekrasan je a pari ko puzavac da ga probam nabaviti za svoj opustošeni balkon?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
million bells,u prevodu neka mini surfinija. Imaš na naslovnici foruma temu o toj biljci.Uglavnom,sve radiš ko sa surfinijom samo što ova ima sitnije listiće i sitne cvjetiće.Meni je slatka tako malecka
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim flora je za tebe opet bila plodna.....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se opet "hvališ" ali samo daj kad imaš sa čime!!!
Kakav je to alium, daj ga malo poslikaj iz drugog kuta da se bolje vidi,jer ovako mi ispadne kao lopta.
Ove milion bells su ti već počele visiti, moje su tek krenule preko tegle, ja imam crvene, jedva čekam da narastu!
Može li se od njih uzimati sjeme?
I na kraju - korijander = ja
Valjda si shvatila, jer ja sam si kupila i vlasac tako da sada već imam ukrasnu papričicu i vlasac, a sada mi treba ostalo...
Imam u planu staviti još i ružmarin, origano, majčinu dušicu, bosiljak, metvicu i još svašta...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,pišem te za korijander.
TeaK,nisam nekaj kupovala na flori,samo ostića bijelog i ovu ljepoticu šarenu(20kn,ko da nisam kupovala)
ups,alium.To ti je seljački-ukrasni luk.Ma nemam ga šta cijelog slikati kad je jedino ta "kugla" bitna.Stapka ,na kojoj je cvijet,je visoka(hmmm ne znam,do vrha ograde)valjda 1m.i to je to,kugla je bitna
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sada vidjeh tvoje slike,sve je krasno
|
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi pozdrav shasha!
Nije me bilo dugo,pa ja ću poludjeti od tvojih prekrasnih cvijetića,srce će misve je tako prekrasno nemam riječi.
|
|
meni je super u životu
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |