Echeveria |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 52> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša - uspjeh ti želim kamenjar - baš su ti krasno uzvratile - divne su
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, OTOK, kamenjar, Triša, i ostali,
želim vam eševerie pune cvjetića, bez ušiju, da nas uveseljavate prekrasnim slikicama. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova echeveria mi je proslo ljeto sva bila puna opeklina od sunca,iznijela sam je na sunce cim sam je kupila..evo sad preko zime opekline su nestale ,lijepo mi se oporavila
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da ove definitivno nije za zatvoren prostor,kolko god svjetlosti imala izduzuje se tj donji listovi joj se suše ..sljedecu zimu ću je stavit vani ,samo ću je sklonit od kiše
|
|
Vir |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cijelo jutro šetam vašim slikama Echeveria i divne su. ja ih nemam puno, nisu mi do sad bile prioritet skupljanja, neznam ni sama zašto jer inače obožavam kamenjarske biljke. ma ustvari znam... živjela sam u stanu do nedavno i nisam ni imala dovoljno ni mjesta ni uvjeta.
Ali saaad krećem u napad. jedino što kod nas u Zagrebu ih rijetko vidim igdje za kupiti, a čitam da vi svoje najčešće kupujete u bauhausu i sl. za sad imam echeveriu bella, echeveriu icicle i echeveriu elegans, poslušala sam tvoj savjet kamenjar pa sam ih pokušala indentificirati na the succulent garden.. a pošto vidim da ti imaš pozamašnu kolekciju jedva čekam da ih vidim.. Divne su. |
|
belica,zagreb
|
|
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo koja slikica i mojih nemam ih puno, al ih volim
By belicasmelica at 2012-04-16 By belicasmelica at 2012-04-12 By belicasmelica at 2012-04-05 |
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe echeverie belice ..posebno mi je lijepa ta na prvoj sliki,jeli to kao ona moja crvena ?
|
|
Vir |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da da kamenjar to je ona perle von nurnberg , i meni je ta naj draža, kad bude vidjela još malo sunca biti će crvenija.
|
|
belica,zagreb
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da malo osvjezim temu, ovo su moje ljepotice, njih nekako najvise volim od sukulenata
e.shaviana
e. perle von nurnberg
e. setosa
e. black prince (mislim)
e. runyonii 'topsy turvey'
e. pulvinata ruby
e. pulvinata frosty
e. purpusorum var laui
e. colorata lindsayana
e. harmsii
e. rundelii
e. elegans
|
|
kikach
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovima ne znam ime, molila bi ako netko zna da napise
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nažalost neznam ih imenovati kikach, ali to me ne sprečava da im se divim, i meni su najdraže od sukulenata.
|
|
belica,zagreb
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kikach, pogledaj OVDJE. Na ove dvije stranice imaš 100 slika eševerija sa njihovim imenima. Mislim da će ti ID eševeria ići kao po maslu.
|
|
kikach
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti belice:)
Pinus, hvala na stranici, cesto sam tamo i tu sam nasla imena svojih echeverija, al ove nekako nikako da sa sigurnoscu prepoznam. trudit cu se i dalje
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su vam
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikach stvarno imaš prelijepu kolekciju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kikach wauuu ...predivne su ...
|
|
Velika gorica
|
|
kikach
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni sukulenti Kikach.
Onaj prvi kojima ne znaš ime bi mogao možda biti Aeonium haworthii. |
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram vam reci da sam primijetila da mi se esheverija nekako istegla i listovi joj idu ka stabljici.I ja odlucim da neke listove pokidam i polozim na zemlju.Svaki je pustio zilice i listice,cak i onaj koji je pao na gol podlozak.A samu biljku sam dekapitirala i zabola u zemlju.Uslikam cim prije.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |