Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 74> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom da si pisala kako radiš u vrtu, čistiš a vidim vrt na vrhu teme, rekoh, idem ja u inšpekciju!
I prvo kištre! Šta je ovo?
A ono stare slike....
Dakle Bigi vrt je čista petica, Prekrasno osmišljen, uređen, posložen, tratina, cvijeće,kamenjar..... Stvarno skidam kapu! Prekrasno!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tolko za sad. Valjda vas nisam previše udavila.
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni, moš mislit! I hvala ti na identifikaciji, sigurno ću zaboravit do sutra naziv. |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mislila sam si da je cosmos. Ah, koji put sama sebe šokiram svojom inteligencijom. Ak hoćeš, bum ja njoj rekla da k tebi gajbe donese. |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bakić, hvala ti, al to nije još ni blizu moje "vizije". Al ostvarit ću ja nju! |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne treba, hvala kao da jesi
nego...fora su ove četvrtaste tegle u kojima su kaktusi nikako mi ne uspijeva uzgojiti ljetne čemprese, a vidi ih kako dobro izgledaju |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa moja, baš sam se super našetala tvojim gruntom. Bila sam i u dnevniku radova pa znam i tužnu (vodoinstalater) i veselu (podopokrivači) priču. Sve u svemu - lijepo je kod tebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja,i ja sam jučer čitala priču o radovima u dvorištu,pa nisam znala kaj da ti odgovorim na to,a kad sam sad pogledala tvoje dvorište ostala sam paf!Sve ti je tako lijepo skockano,a tek kaktusi
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Anaida i Kaktusiću, baš mi je drago da ste prošetale i da vam se sviđa mojih ruku djelo.
Mali kaktus, ni sumnjala nisam da ćeš se u kaktuse zagledat. |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oho, sada to već feš izgleda, a nadam se da će glicinija preživjeti. Nisu problem ovi žuti listovi, oni će otpasti, samo neka ona tjera nove listove...
MM se sviđaju tvoji ( ili TM) kaktusi, a pogotovo teglica crn/bjel sa lopticom od kaktusa na crnoj podlozi.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitala sam u dnevniku što ti je taj zloćesti majstor napravio s cvijećem i žao mi je, mislim da bi se svi mi isto tako tužno osjećali, bravo za vrijedne ruke TM koji je pokušao spasiti što se spasit može...Grozota! Slika gdje pitaš Kate da li će glicinija biti dobro opisuje sve i koliko ti je stalo, držim palčeve da se sve i jedna biljčica primi a ne samo ona !¨A roštilj / pečenjara ostavlja bez daha , moj naklon kako si ju "opremila" !
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigi, kod tebe je prepuno cvijeća, preuredno, dođi ka meni da vidiš šta je tropska džungla
prekrasno uređeno dvorište, opet ponavljam, bila si jako vrijedna, ne znam samo tko će ti to platit.. uživaj! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno si sredila kaktusiće, ovo mi se posebno sviđa
I ja sam danas radila neku crno- bijelu kombinaciju, samo su kod mene crno-bijeli sukulenti, a kod tebe kamenčići |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |