pandin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 36> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probudio se Pandica iz zimskog sna i odmah nas bombardira sa hrpom slikica svog prelijepog cvijeća i kaktusa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
necu krece sezona a i ja moram se skulirat :)))) hvala
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sta cu necu samo porukicu ostavit ovako je bolje sok u startu napravit :)
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove zadnje slikice proljetnica su prekrasne! Znači proljeće je stiglo!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna kolekcija kaktusa i sukulenata!
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi ti lukavca, ona nama pripremi šok u startu, hehehe...lijepu si gomilicu sakupio, svaka čast, no kamenjar je moj favorit...
bravo panda
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda, pa ti imaš pravi kaktus land.
Sve se budi, krasno!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pandić lijepo te opet vidjeti! I tvoje cvečke naravno
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić- hvala ti , naravno da je stiglo proljece :)) sve se probudilo ima toga jos :))
lantana - hvala a zahvaljujuci tebi povecala se za 15-ak brojki hvala ti retriver sara kolekcija se i dalje siri :)) a kamenjar samo sto nije buknio od cvijetnica vidjet ces za 10-ak dana :) sunce :) mari :)) tija vidjet cemo se mi jos :)) |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedno pitanjce !!
mogu li kaktusići izac na zrak temperature se ne spustaju ispod 5 stupnjeva ??' |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve sam mislila ako budeš slikao jedan po jedan... do slijedeće zime će stati svi na forum!
Zezam se, jer imaš prebogatu kolekciju!
Ali posebno mi je zapeo za oko kamenjar!
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tija ;)
oce stat ce svi :) hvala bako .... cekaj za koji dan da vidis kamenjar u cvatu :)))) |
|
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista predivni kaktusi!
I svo ostalo cvijeće,naravno. |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja zavirila u novoprobuđeni vrtak!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko divnih ,kamenjar
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja kaktuse još ne iznosim van,samo širom otvaram prozore da se nadišu svježeg zraka,najavili su kišu za vikend,neka se još malo strpe,preživjet će.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se i ja malo javim ,preljepi kaktusići,a ostalo ništa ne zaostaju.
Panda neumorna si,proljeće te je razveselilo,kao i sve.
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima :)))
ipak sam kaktuse izneo van i oke se drze :))) na direkt suncu su i ne bune se :)) ako sto bude prekrit cu ih s necim :)) |
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |