enkaustika-ajamina zabava |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 27> |
Korisnik | ||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo ti dođi
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehe,hvala na komplimentu...ma bi ja,alinisam taj tip...ja to sve moram planski i detaljno...a ovo mi se čibni da nemrem baš isplanirati nego onak,kud te odvede...inače bi već probala,jako mi se sviđa...ali tebi svaka čast... |
||
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pardon na greškama...
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga, uvijek se rado vraćam na tvoju stanicu, i svaki put se oduševim ponovo radovima, ideja ti ne nedostaje ali vremena vjerujem malo za ono što ti je u glavi. M A J S T O R I C E kapa dolje
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajama ovo je stvarno super i vidi se kroz rad da si sve bolja
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
blue skay hvala na pohvalama.ima ih još dosta ,ali teško se stavljaju slike
|
||
|
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uvijek se iznova divim ovom umijeću......
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
milice samo ti dođi pogledati,a mogla bi malo i probati
|
||
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam ja crtati ni olovkom a kako bih onda peglom... Jedva nacrtam čiča Glišu......
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
probaj peglom lakše je nego olovkom .neznam ni ja olovkom
|
||
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
MAJSTORICE uživam uvijek kad se vratim na ovu stranicu
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
jankić
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve pohvale umjetnici.Vidi se od prvih radova koliko napreduješ,slike su sve složenije,s više detalja...nisam ni znala za ovu tehniku.Svaka čast
|
||
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Odgovori | Stranica <1 1617181920 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |