Aloa Vera |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 46> |
Korisnik | ||
..funky.fish..
Novo sjeme Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala, ne zalijevam često. Ostali listovi se super drže, ovaj sam samo odstranila..
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
natalija!!! trudni smo!! čekamo 2 bebe!!!! :)))))))))))))))))))))) dvije blizančice alojice :))))))))))))
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
čestitam
eto vidiš da je krenulo još ćeš ti i rasadnika aloa imati |
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
:)))))))))) a kad su tvoje :))))))))))))))))))))))
|
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
TRIIIIII!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))
|
||
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eto je na ...pa to je pravi put prema rasadniku..baš lijepo izgleda si se sprijateljila sa alojicama..jel koja moja živa ili su papa..
|
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma žive su!! :))) jednu mi ugrabila susjeda ali je i ona živa.... pred mj dva izbacila im zemlju i stavila pol pol vrtnu zemlju i domaći kompost, oblilnije ih zaljevam.... sad su propupale kao u pubettetu, zelene, sočne :)))) al mislim da je problm jer me još sumljičavo gledaju... mislim da me kuže.... gledam na njih kao vještica ivicu u ivici i marici.... kad će porasti, koliko će se zadebljati, kad će se moći brati mislim da ću ih morati proglasiti počasnim članovima za razmnožavanje koje je zabranjeno reckati :)))))))
|
||
ejSid
Novo sjeme Pridružen: 05 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav ejsid! Mislim da bi to trebala biti aloe variegata. Ja imam istu, moja kao beba izgleda više "trokutasto" a poslje kako raste se širi u rozetu. Nemoj je puno zaljevati jer mi se čini da joj to ne paše. Jedna mi je istrulila pa sam prorijedila zaljevanje i za sada mi ova druga ljepo napreduje.
tp://www.cvijet.info/slike_cvijeca/ |
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
5 beba :)))))))))))))))
|
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tvoj daju 2 bebe:))))... samo da mi koje nedonošće preživi :))))))))))))))))))))))
|
||
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jesam li već rekla da je jedna moja aloja dala 11 mladih?
Ma da je i umjetna oplodnja, previše je. Moje iskustvo je da aloja bolje raste i daje više mladih ako joj je u sudu- tijesno. |
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nISI!!!! :)))))))))))))))) ... ja moje prerasađivala u posebne posude... ali čini mi se a im se gospoja majka malo sva snuždila odkako nisu kraj nje... hm.... morati ću na to paziti sljedeći put...
|
||
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma naučit će ona nešto od aloja pa ćemo i to dočekati.
|
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
:)))))))))))) ma biti će i to valjda jednog dana :))))... a do tad :))) izviruju :)))))))))))) i stvrano je istina da su vidljivo živnule od kad sam im obećala da ih neću šišati :)))
|
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hahaha Griva kad sam vidjela ovu gornju izjavu i ja sam kao i Duda isto pomislila pošto mene komarci redovno imaju na meniju za svoje obroke, morat ću nabaviti jednu bebicu ove aloe sliknut ću one koje imam (ako su to aloe) pa da im damo imena
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
:)))) slikaj pa se nikad ne zna :) možda te iznenade :)
|
||
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
danas sam dobila neobično pismo ...hvala griva baš si me ugodno iznenadila....toliko je simpatično da ga moram uslikati i staviti na forum ovako originalno pisamce nikad nisam vidjela a još manje dobila...a kaj se tiče aloice moja čupavica je sve veča što manje ju zaljevam..
|
||
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
:))) a ja zaljevam sve u 16 .. ma nekako mi se čini da im paše :)) al ću sad prestati,,,proprijediti na 1 tjedno ili rjeđe... bojim se zime :)
|
||
Odgovori | Stranica <1 1617181920 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |