Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 43> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije kaktus nego sukulent,stapelia variegata,vrlo lijep cvijet al smrdi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Zahvaljujem :-)
Sad jos jedno pitanje, gdje je kupiti? |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Mali kaktus, vidim da imam pp od tebe, ne mogu ga procitati, jer imam nedovolljan broj postova...
Pa ako nije velika tajna reci mi ovdje... Nadam se da cu uskoro to skupiti :-) |
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
fiki,hvala na id nekih mojih kaktusa...nisam stigla do sada odg ali za zahvalu mislim nikad nije kasno...
![]() |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() molim ID
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo bi mogao biti neki notocactus,a drugi je echinopsis subdenudata.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Slažem se s MK!
![]() |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Hvala Mali kaktus i Fiki
![]() iduća dva su: ![]() ![]() za prvog bi rekla da je ferocactus latispinus, ali nisam sigurna. a za drugi stvarno nemam pojma koji bi mogao biti
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
1. Ferocactus,2. parodia...bar mislim
|
|
![]() |
|
tekel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
koja bi bila ova mammillarija
http://s1286.photobucket.com/user/zarkozver/media/DSC06738_zps08e84fca.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
Sa sigurnošću nemogu reći,,,neću klapiti!
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam razmišljao i vjerujem da je ovo mammillaria matudae!
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
mammillaria backebergiana
|
|
![]() |
|
Nisam siguran za backebergiana,jer ima kukice,a ova na slici tekel nema!
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
backebergiana nema kukice
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
tekel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
nema kukice i bodlje su bijele,i jako brzo raste,zapravo su pojedine vrste toliko slićne da se teško odlućiti koja je a i problem je i dase istoj vrsti dodjele različita imena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kad Miss M kaže naziv kaktusa, nemojte sumnjati, jer ako itko zna nazive onda je to ona.
|
|
|
|
![]() |
|
onda je dobila svoje ime
|
|
![]() |
|
još jedna mammillaria bez prezimena
http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/kaktusi/zoo110.jpg. - ![]() |
|
![]() |
|
vuče mi na "cylindricu", progooglaj si ili sačekaj pravog znalca.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |