Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catalpa - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Catalpa - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 70>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:18
 ovo su moje kućne biljčice 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 21:44
Raznovrsno kućno cvijeće lijepo je vidjeti posloženo na stalku koje mu daje dinamiku, a skladnost je postignuta jednakim dekorativnim teglicama.
Sutra je novi dan.
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:22
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:25
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:27
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:30
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:34
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:36
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 17:59
Draga lucy hvala ti na lijepim riječima i posjeti.Smile
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 18:07
Danas je divan dan i jako sam sretna zahvaljujući dragoj osobi s ovog foruma koja mi je poslala paket sa kaktusima i sukulentima. Nisam ni sanjala da ću dobiti ovako bogatu kolekciju i ovim putem joj od srca hvala.

Draga kaktus srce sismile79

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 19:18
Hvala lijepo Catalpa , bilo mi je zadovoljstvo sa tobom podijeliti moje kaktusiće   
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 19:24
catalpa gotovo je .i ti si se zarazila kaktusima.jako lijepo si to posadila .sada samo da se razraste.
dok se ne može saditi vani može se u zatvorenom
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 21:11
Lijepu zbirkicu imas !  Jako lijepo si to uredila !   
Kaktus cliparts
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2014 u 22:28
Lijepi primjerci kaktusa, nema šta!
Sutra je novi dan.
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 16:51
Kako je malo potrebno da bi čovjek bio sretan. Gledam tvoje novitete i divim se. smile39
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 17:19
Lijepe kućne biljčice, draga catalpa, pogotovo mi je za oko zapela begonija slonovo uho. Za razliku od moje, u odličnom je stanju - mojoj su prorupani listovi od zadnje tuče jer je bila u hladu na balkonu. I noviteti su ti prekrasni! smile71
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 18:32
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Prošetala i zaostatke nadoknadila, cikasica me je posebno oduševila s obzirom na klimu koja je na zagorskim bregima. Dugo godina je imam i prezimljava bez problema u Dalmaciji vani (moje su isto u tegli a samo kad se spremaju minusi prekrijem je nekom tkaninom), vidim po sličici da ti je već u kući, moja preporuka da je još ostaviš vani jer nisu počeli minusi a ona trpi i blagi minus naravno kratko vrijeme, smile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 18:35

Prošetala sam i ja od prve do zadnje stranice i oduševljena sam kao i svi ostali šetači po tvom vrtu  Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 18:59
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Hvala lijepo Catalpa , bilo mi je zadovoljstvo sa tobom podijeliti moje kaktusiće   
 I meni je veliko zadovoljstvo dijeliti i usrećiti dobre ljude još jednom najljepša hvala smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 19:08
[QUOTE=ajama]catalpa gotovo je .i ti si se zarazila kaktusima.jako lijepo si to posadila .sada samo da se razraste.
dok se ne može saditi vani može se u zatvorenom
[/QUOTE
ajama hvala na posjeti, znaš da je to vrlo slatka zaraza,planiram napraviti hipertufe za njih samo moram prvo naučiti Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.