Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 178179180181182 243> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Triša čestitam na svim rekordima koje si na forumu oborila
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe skrivečki, nešto me neodoljivo vuće kod tebe svaki put kada sjednem za komp!!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triška, nisam dugo šetala tvojim dvorištem, sram me bilo. Kod tebe sve šareno, rascvjetano, ma divota! A kaktusa i sukulenata! Stvarno zavidna kolekcija! Tebi treba tri dana samo njih da spremiš za zimovanje, a gdje su još i druge biljke. Šaljem ti puse iz hladnog i maglovitog sela mojeg malog.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe želje, pohvala mojeg dvorišta, pa pohvala i mene kao osobe, ma ljudi ne mičem se s ovog foruma nigdje, ostajem mu vjerna zauvijek, a nadam se da će to biti još duuuuuuuuuugo, duuuuuuuuuuuuuuugo.
Evo moji noviteti dobiveni od Korijenka - valjda se sjećate da stalno pričam da neću proširivati kolekciju cvijeće
Samo da znate jutros sam ih presadila, to nisu picmoljci, već vrlo lijepi primjerci, jako sam se razveselila.
E od Korijenkice sam dobila i šarenolisnu ajugu, koju nemam, već je u vrtu
Pred neki dan kupila sam neke lukovice, koje su isto već u zemlji
Nemam slike, ali od natali sam dobila plavi niski aster, kojeg nemam i bijelu kampanulu, koju doduše imam, ali nema MPk za vikendicu.
Evo još nekoliko slikica mojih kaktusa na zimovanju - prostorija je mala, ali dobro osvjetljena neonskim svjetlom i puštat ću kaktusima cjeli dan svijetlo cjelu zimu, moram malo eksperimentirati.
Osim te prostorije imam dvije ovakve police od siporeksa, na koje ide termopan staklo i tu će zimovati jedan dio kaktusa
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu samo reči svaka čast
|
|
život je more
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toliko o smanjivanju cvijeća, i ja sam ista
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znaš kaj bum ti ja rekla za kaktuseTrebaš napuniti tegle koje si ispraznila |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, kad sam vidjela da si sklonila sukulente isti sam čas mislila otići po moje. Dobro je, kažeš zbog vlage.
I ti se isto spremaš upaliti svjetlo u zimovalištu. Baš sam to kod Otok napisala. Imam neku jaku žarulju, kad je vani upaljena kao da je dan! Valjda će koristiti.
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno.........
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što posjećujete moj vrt. Sad su u điru kaktusi i briga oko njih.
Hoya u ambulanti MPK raste već godinu dana cvijeće pod živinom lampom i super je, a pročitala sam da i neonke daju dovoljan spektar boja, tj. svjetlosti, koje biljkama trebaju, pa sam odlučila staviti tajmer i po danu će svjetlo goriti 12 sati, a po noći neće.
|
|
RIJEKA
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti i TM ste pravi majstori!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-nemoj i nju zaboraviti pripremiti za zimu
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wooooow za kaktuse
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto sve je receno
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam bila u tvom još uvije rascvjetalom vrtu. LIjepo si uredila spremišta za tvoje sukulente. Za razliku od tebe sad kad je zahladilo osjećam se kao sizif stalno hodam okolo s teglama i neznam kud bi s njima, a toliko sam puta sebi obećala da neću više donositi novo cvijeće.
Čestitam na 15000 i još nekoliko stotina postova |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, rado vas vidim u svom dvorištu i hvala vam na pohvalama. Polako radim reda, moje se dvorište priprema za zimu, ali još uvijek ima rascvjetanog cvijeća.
|
|
RIJEKA
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipi pokloni,a lipo je i to što si posadila,a to što danje svjetlo zamjenjuješ umjetnim ja sam negdje čitala da može i biljke jednako reagiraju kao da je prirodno,a gledala sam reportažu na TV kako japanci uzgajaju povrće u podzemnim tunelima koristeći umjetno svjetlo i provedenu dobru ventilaciju
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi pokloni, divni su ti kaktusi i sukulenti, kolekcija koju bi svatko poželio.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, sve je prelijepo, malo sam šetala po ostalim stranicama tvog vrta i virila, plava gladiola pa ona vanilica..... |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Triša lijepo si pospremila kaktuse na zimovanje samo si zaboravila da im uz svjetlo trebaš puštati i malo glazbe he,he,he.. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Odgovori | Stranica <1 178179180181182 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |