Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 178179180181182 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas me zanima kako ce ti napredovati crnooka suzana ,i ja sam je posijala prije 15 dana i sve mislim da sam zakasnila.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajd draga ak ti ni tlaka pogleč kod mene grmić s bijelim cvetekima ja sam to kupila pod margaretu...saru zanima šta je to u stvari ti bi to mogla znati ..iskreno meni zgleda kao kultivirani buhač
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzo, ma nešto će uvijek izrasti...
Proljeće majčinoj dušici treba nekoliko godine da postane ovako veliki grm i mora se jako šišati da ne odrvene grane (slično kao lavanda i santolina) Otok pa svi mi od nekud nešto kopiramo, samo što nikad ne ispadne kao original... Sara i Kontesaa žutu kamenjarku nisam sijala i nemam sjemena jer sam sve podjelila, probala sam sa črančicom, ali ne ide, ja sam je kupila kao malu biljčicu za 8 kn i narasla je u pravi grmić. Gio i mene zanima hoće li niknuti crnooka suzana, baš mi je lijepa biljčica. Duda mislim da je margareta, jer ja imam žutu sa sivim listovima i ta mi je ljepša od one sa zelenim listovima. Svima ostalima hvala na šetnji mojim vrtom, ja svaki dan barem malo prošetam i normalno malo slikam. Za danas neki novi stanovnici koji mene posebno raduju, na najgornjem vrtu su ukrasni grmovi, ruže i posijana trava Japanski javor Photinia, vidi je Lora kako je lijepa s pogledom na more Waigelia, puna cvjetnih pupova, prvi put, Mini Gaura, ima jako lijepo lišće Cvate i cotonaester Izašle sve tri Hortine astilbe Jabuka, prvi put cvjeta ...i za kraj posadili još jednu mladu maslinu ispred komina da radi hlad |
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme.....danas sam cijelo jutro u šoku...prvo kod Otok, sad kod tebe......da sam ja tu u živo trebala bi mi tableta sigurno .
Najljepše od svega a to je jako težak izbor, su mi lila perunike sa dušicom
Ova slika me je podsjetila da sam ove godine potpuno zaboravila napraviti od njih rižoto..... mi ih zovemo "puk" ( kad ih pukneš u čelo) a talijani u jednom dijalektu "šćopetin" (po vuku) i od mladih vrhova biljki, mladih listića dok još ne napravi stabljiku za cvijet, naprave rižoto, postupak isti ko za svaki rižoto npr. sa šparogama ili koprivom ...... baš bude fino
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam čula da se ovo može jesti, mi zovemo pukavac
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila si da ja neću uživati u tome -hoću hoću draga moja još i ponijeti da znaš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetam i uživam
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad si počela i neko žuto lišće slikati
pa nije valjda da se bliži jesen kod tebe tolko ipak nisi isprid nas |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pojedine slike zaista treba izdvojiti
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasvim mi je svejedno gdje sam kad sam u tvom vrtu, jer je ionako sve predivno. Dali gledam kamenjar, ili sam na livadi, ili uživam među ostićima, a tek kad gledam u more , osjećam se predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je lipo u tebe, da mi je negdje tu sa strane sjest i uživat
drago mi je da je procvitala weigela, i vidim neće biti crvena...
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko hvala na informaciji, to nisam znala, ja nih porežem i oni opet nakon nekog vremena rastu i cvjetaju pa ću probati kad bude mladih.
Otok nisam ni ja znala sada imamo što brati dok ne prođe recesija Niho nisam ja ni jednog momenta sumnjala Rose još malo pa uživo Mari, Mari pa to su lijepe proljetne boje Sara, Cimi i Triša drago mi je što me posjećujete i samo uživajte ... Mini ma dobro je da je i roza, glavno da je preživjela i da će cvjetati... Procvao ovaj arum italicum, ako nije točan naziv neka netko ispravi Iris Jasmin, sve miriši od njega, imam dva na gornjem vrtu i na cvjetnom zidu Ovi ostići su se rasijali od jednog i ispali su u različitim bojama, a alisum se svugdje gura, ali ovdje je baš efektan Šumska ivica ... i jedna slika padine, idu i žute perunike i bijeli irisi |
|
život je more
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj ljepote...kod tebe ima svaki dan nekih novih slikica, nešto se novo rascvate...drage moje Sara i Ivna bit će kod mene žute kamenjarke kod mene niče..
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam komentara na nešto ovak prekrasno....stvarno ti je ko u raju
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet,i opet,i opet sam šetala tvojim prelijepim vrtom
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefi, Hana i Mali kaktus hvala vam
Ovih dana puno radim na poslu jer otvaramo preostale hotele, a i doma posla, dolaze neki prijatelji Njemci i moram spremati, pa je ostala samo mala šetnja vrtom s fotoaparatom... Na padini irisi, perunike, majčina dušica, kadulja, gazanije, ostići sve u cvatu |
|
život je more
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, ne vidi se da nemaš vremena raditi u vrtu, izgleda prekrasno kao i uvijek, a dobro se dobrim mora vratiti !
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ohhhh....znam da imas puno posla,ali kad god stignes podijeli ovu ljepotu s nama ....!!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Odgovori | Stranica <1 178179180181182 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |