Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 370> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo da te obavijestim lampinjoni su se primili izgleda im je lipo evo imaju i cveteke..za manjigu još neznam jedna ona veća se još malo zeleni ostale su se u potpunosti osušile nadam se da će ova veća preživjeti..znaš gledam ovaj tvoj divni kamenjar-padinu ma fenomenalna je i došla mi ideja da ja malo prekopam dvorišni prilaz kući koji je popločen..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma volim tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Samo da ti se javim. Skoro sve tvoje se lijepo udomaćilo kod mene, doduše, neke se i nisu primile, al ajde.
Pusa! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo da ti mahnem, moram raditi. Ne daj se izrabljivati.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kaktusi i sukulente su prelijepi, a na ovoj zadnjoj slici(ne znam ime)ovo bobičasto,ja ih zovem binbončići,imam ga i ja ,samo ja ga držim u pitaru i nije mi nešto lip i nema tako crvenu boju,ali premjestit ču ka u kamenjar i možda onda bude tako lip kao tvoj
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lantana hvala na odgovoru i ponudi
![]() moj teren je puuuno manji od tvoga i čeka me još puno posla da počistim korov koji raste godinama pa onda otklonim građ. otpad i kamenje koje se tu redovno nasipalo... baš me mm zeza da mu je stari godinama nasipao da sakrije padinu, a ja sada sve sklanjam ali baš si mi nadahnuće ![]() nadam se da će s poslom biti bolje - manje mobinga i sličnih stvari |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana predivni prizori tvoga cvijeća....Lijepi su i zanimljivi i ovi zadnji kaktusi i sululenti u cvatu...Najljepši prizori su prizori sa lampranthus-om. Kako je lijepa ta biljka kad cvjeta i penje se ili spušta u slapovima....Moj-tvoj lampić je isto procvjetao i divim mu se jutro kad ga gledam sa balkona..Samo da preživi.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prelijepooooo...a ove žute perunike ovako u bujmom grmu su fenomenalne čak je i tvoja udomljena kod mene dala mi jedan cvijetak
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ja kad god da navratim ovde uvijek sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hamara ma ostalo je sigurno, ne možeš njih tako lako iskorijeniti
![]() Sara, uvijek me razveseliš posjetom i ovim interesantnim smajlićima. Mira, Nuna, Kamilica hvala vam na posjeti i lijepim riječima. Josipa, meni baš nije jasno kad kažu da njima treba puno vode, a moje rastu na padini i kiša je isprala zemlju i pola gomolja je već vani ![]() Mari imaš pravo, Niho i maslina kod mene na oporavak ![]() Anaida, pjesniče naš..., pozdrav ti šaljem... Natalija samo hrabro, kad sam ja počela ovaj kamenjar posadila sam nekih 30 biljaka, a sve je izgledalo prazno, ja sam mislila da se nikada neće popuniti, a sad ima i viška, ono je lijevo od kamena pacifička krizantema (ako trebaš javi ![]() Rain i Horti, na kamenjaru je naveći posao bio nanjeti velikog kamenja, da se zaustavi ispiranje zemlje, a onda malo pomalo i sad ima svega i svačega, nije to baš pravi kamenjar, ali meni je bilo važno da se popuni, sada bi drugačije napravila, ali dobro je i ovako... ![]() Korijenko, neka samo cvatu, ja uvijek kad ih pogledam sjetim se tebe ![]() Triša ja ti volim složiti nekako te boje, ali na kamenjaru je cijeli spektar, tamo nisam pazila na boje... Ivna meni je drago da sam izmamila tvoj osmjeh i dobro rasploženje ![]() Procvalo u ovih par dana puno toga, ali ja sam radila do 18 sati, to je već i mobing i gluping i bezobrazluking, kod nas je najgore onome koji zna, onda sve navale na njega, tako je i meni, sve što neznaju uvale meni, a oni svi veliki manageri i šetaju po hotelima ![]() Za danas samo par sukulenata i katusa u cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno, htjedoh te upitati za jedan cvijet što je to ali više ne znam na kojoj je slici
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što reći, jednostavno nema boje koja u tvom vrtu nije zastupljena, pa baš si malo gledam, svjetlije tamnije, spektar, takva raskoš, a kamenjar
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Joj ubit će me ove žute perunike
![]() Znaš da mi te žute koje si mi poslala imaju već jedan pup
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Možemo mi oponašati prirodu koliko hoćemo ali tamo gdje je ona predvidjela kamenjar tamo je on pravi. Tu je kamen, propusno tlo, sunce... I onda još kad se uz sve to nađe žena koja ima marljive zelene ruke i oko za ljepotu eto što nastane. Lantana majstorice, marljivice stvarno si posebna i ti i tvoj okoliš
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Divno je u tvom vrtu,blago tebi,dugo traje rascvjetana sezona kod tebe!Znam da je teško napraviti ovo kaj si ti napravila u kamenju,ali vrijedi truda,jedinstveno je!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lantana neko je rekao da si kraljica i stvarno jesi ![]() ![]() sad mi je još zanimljiviji jer sam se uhvatila jednog dijela u dvoru koji je godinama nasipan i zarastao (nije takav bokun zemlje i kosina, ali već vidim di ću naći inspiraciju i poticaj da ustrajem ![]() možeš mi samo reći koja je ovo puzavica na dnu slike - s desne strane kamena je čini mi se bršljan, a ona je sva u rozetama s lijeve strane kamena je li to neka eševerija ili...? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana i ja sam uživala u bojama, mirisima i panoramama tvog prelijepog otočkog vrta! Slike su, kao i uvijek, mali mozaici prštave radosti i biljnog života!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
neka niho dobro ošiša maslinu a onda ju treba ponijet sa sobom na godišnji odmor kod tebe na more
![]() Lantana danas sam pokraj ceste našle ogroman bunt sa zemljom odbačenih perunika a ja nemam,šta misliš kako sam se snašla,malo teže nego OTOK kojoj su iskipali tulipane s hrpom zemlje ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Imaš predivne perunike ..Ja sam stavljala neke prošle godine ali mi nisu cvjetale .Izgleda neće ni ove godine.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |