dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 184185186187188 222> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, ovaj cvjetić ti je stvarno preslatki ! Pusa cvjetiću i baki ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus, već sam"prošetala" čitavim vrtom prije koji dan i ostadoh bez daha! Stvarno pravi mali botanički vrt, ružičnjak je savršen, kalikant predivan, izbor biljaka raznolik, a kaktusi sigurno najljepši koje sam dosad vidjela!
Sad sam napokon izabrala i nešto za izdvojiti, a pošto sam ipak u vrtu malog kaktusa, odlučila sam se za ovaj neodoljivi cvijet... Hvala na prekrasnoj šetnji! |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ciklame su lijepe, a kad padne snijeg pa svijet postane crno bjeli, boje njihovih cvjetova još više dođu do izražaja i vesele nas.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro jutro ti,prva jutarnja kava i setnja kroz tvoje dvoriste ,slucajna kupnja ti je super ,ciklame predivne ,bakin cvjetic bas uziva u tom snijegu,posteno vas zatrpalo ...kod mene sinoc grmi kao usred ljeta i led je pado,ne usudim se povirit van da viidm sta je led ucinio
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma najslađi cvijet bakin kak je draga, vidi se da uživate skupa u zimskim radostima
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I zima je kod tebe ljepša kad joj se veseli taj presladak cvijetak
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Princezica je prekrasna i sigurno uživate u sanjkanju!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova slikica snježne prinncezice izbrisala mi je ono kaj sam ti štela reči !! Žena ima fantastične čizme, to moram reči, to nisam pozabila !!! Lijepi pozdravčić ti šaljem !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad se na slici pojavi ovakav "komad", sve ostalo pada u drugi plan.
Curki , a tebi . |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Navratih malo da se odmorim u tvom dvorištu,a ono svega lijepoga,vrijedni prstići ti vraćaju svojom ljepotom.
Mali snješkica na saonicama,meni ipak najdraža |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj cvijetić na sanjkama je najljepši
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela sam pohvaliti ljepotu tvoga cvijeća i iznijeti dilemu jesi li ti kaktusarica ili kraljica ruža, kad ono ti nam predstavljaš jednu malu, preslatku u roza ušuškanu mrvicu. Dileme više nema, ona je kraljica tvoga vrta... a možda i buduća vrtlarica. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme što te zatrpao snijeg ali zato prekrasna princeza uživa.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau koliko snijega, mala ljepotica baš uživa. Krasan amarilis
|
|
život je more
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada bi se zbrojio sav snijeg ove zime kod nas, ne bi ga bilo ni pola kao na tvojim slikama.
Amarilis je krasan! Ali, princezica je i njega zasjenila! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet Međimurka sa svojim snijegom ! Bome vas je ove godine dobrano zasuo, jel?
Amarilis ti je prekrasan,pravo i zdravo crveni ! |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam cure
Glikice,da si malo bolje pogledala,vidjela bi da su to cure ponavljale sliku,nema više toliko snijega iako je danas padao cijeli dan.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa komentiram tvoj dasnašnji post,kao kod tebe pada.....pada.......
A meni super, sve što padne kod tebe, neće doći kod mene, eto ti sad |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 184185186187188 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |