Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 185186187188189 243> |
Korisnik | ||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Natali to je sukulent, a zove se lampranthus i ima predivne roza cvjetove promjera skoro 10 cm. Na žalost lani mi je djelimično smrznuo, ali ne sav, pa ću ga i ove godine ostaviti vani. U južnim krajevima ostaje vani, spušta se po zidovima, također u Mošćeničkoj dragi i ne smrzne.
No naravno kod tebe mora biti u kući, ali mu osiguraj veliku teglu jer se prilično širi.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Sponzorirani linkovi | ||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Antonija kud si krenula draga - pa još "točno u podne" -dalek ti je put od tebe k meni, ipak preporučam
|
||
RIJEKA
||
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Triša tvij vrt je bez obzira na godišnje doba uvjek prelijep
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tikviću hvala ti lijepa.
|
||
RIJEKA
||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nataly, dala sam ti ga kod hamare na kavici. I još nekima, ne sjećam se a možda sam i pogriješila.. Znam da sam djelila a imam još za dati ako prežive zimu. Isto važi i za Trišu, imam i za nju, na kavici nosim. Meni na Martinkovcu nije opsato ali zato se drži u Njivicama pa ga onda rasađujem. Dobila sam i žuti isti takav od jednog "prijatelja" sa foruma ( da ne mislite da sam svetica..)
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
He-he draga moja nismo ni mislili, a nismo niti primjetili oreuolu oko tvoje glave. Meni ne treba lamprantus, jer ga imam i za podjeliti, no svake mi zime djelimično smrzne, pa neka taj tvoj u Njivicama, ako bude smrzotine ode i moj.
|
||
RIJEKA
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije to šćulac. Šćulac se još zove motar ili petrovac, raste baš tik uz more i jestiv je (kiseli se)
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eto odgovora Mikici, valjda će biti zadovoljna.
|
||
RIJEKA
||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam na trenutak pomislila da je to "Pustinjska ruza" ! Ako bi bilo i za mene kad dodjem u HR rado bi se prijavila a vrlo rado bi u zamjenu dala nesto drugo ! |
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Triša, da sam znaš koliko sam se puta lupila šakom u čelo kaj sam se tak kasno registrirala na CIF!!!! Prošle godine sam bila 6 PUTA u Rijeci, na KBC-u, da sam bacila oko barem prije...........uh koji bi to bio rusvaj!!! A i ovak sam preselila svaki put kofer cvijeća i kamenja, čak sam i garderobu ostavila u bolnici kaj je nisam mogla nositi od cvijeća!!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga dođi ti ovako, nebi mi bilo drago da dolaziš zbog bolnice, jer onda nebi mogli tulumariti, a ekipa 051 jedva čeka da te upozna.
|
||
RIJEKA
||
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Posadila sam taj lampranthus u vazu i stavila na hladno mjesto u kući. Sad mi je najbitnije da vidim mogu li ga održati na ovakav način do proljeća.. Koliko dugo i kad otprilike cvate? Pitala bi ja Lantanu (ona mi je poslala pelcere), ali razlike u našoj klimi su ogromne - ti si mi ipak bliža...
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Natali meni je lani cvao već u šestom mjesecu i sigurno više od mjesec dana, ali prvu godinu nemoj očekivat cvijet, nije ni moj cvao.
|
||
RIJEKA
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
, da ti pojasnim Triša, krenula san da vidim nove slikice tvoga cvijeća a ono ništa novoga!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
He-he, kod mene je potop, baš se ništa ne događa, a ustvari sam krenula stavit Nataly sliku lamprantusa, koji na Rabu raste u svim dvorištima i zaista je čudesan.
|
||
RIJEKA
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepa ti ta moja Agava
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ali ovaj lamprantus je zaista čudesan,a da li on cijelu godinu cvate?
|
||
Odgovori | Stranica <1 185186187188189 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |