Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katružin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Katružin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 37>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 10:16
divno
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 19:27
uistinu lijepo, neiscrpne  ideje  su glavna odlika  svega viđenoga...sretna Nova godina...smile165 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 21:29
Ja ovo moram ponoviti:

Posebno i lijepo!
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 17:48
Hvala vam  što ste svratile i svima želim sretnu i rascvijetanu Novu 2010.
Danas sam išla na vrt po salatu i malo poslikala...

kelj pupčar

peršin

timijan

blitva

Ovo su mi počeli rasti šampinjoni

i još jedna zimska ruža za kraj

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 17:58
Vidi, vidi, kako priroda zna nagraditi za uloženi trud
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 13:50
Katruža, kod tebe je kao usred ljeta, bravo Thumbs%20Up
gdje uzgajaš šampinjone?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 21:50
Koje povrćesmile39
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:56
Kako je lijepo i po zimi otići po svoju salatu.
Mene je moram priznat, kao i Hoyu ipak oduševio tvoj neobični granasti aranžman - božićno drvce - nitko ne kaže da mora biti bor.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
v e s n a View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v e s n a Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 16:21
Lijep pozdrav svima u ovoj Novoj.Katruža moje divljenje tebi i kao što reče Kontesa, u tebe je . jako živo.Ako imaš volje uputi mi koju riječ vezanu za beloperon.On se slučajno našao u mom vrtu, i sve do danas ništa nisam saznala o njemu.Napreduje llijepo,zanima me razmnožavanje, ne uusudim se taknuti ga da se što ne dogodi. U mene raste u sjeni .nisam ga čime hranila posebno.Visok je  oko 80 cm.Hvala unaprijed.
P.S.Trudim se da i ja vas sve zadivim svojim vrtom.Pričekaćemo do proljeća.
melody - dubrovnik
Na vrh
v e s n a View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v e s n a Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 16:34
 I da se ti nebi  mučila,ja ću se malo dopisivati sama sa sobom.WinkVrlo brzo sam otkrila da je SilveK, sve lijepo objasnila .smile64
melody - dubrovnik
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 18:30
Da nisam vidjela sliku blitve mislila bi da kod tebe nije ni bilo zime. Htjela sam te pitati za prokulu: Kad sam je imala u vrtu nikako mi nisu htjele rasti ove male loptice i kolegica mi je potrgala sve listove. Tek onda su se formirale. Je l' ti uvijek ostaviš listove i svejedno imaš plod?
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 19:08
Katruža ne odgovara na upite, a ja ju neću ništa niti pitati, samo joj ostavljam poruku da sam joj sve pregledala, svaki "ćošak", svaku biljčicu, razgledala betonske kašete... I zbilja mogu reći da imaš lijepo cvijeće u lijepom okruženju.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 10:52

Pozdrav najsjevernijem gradu "lijepe naše", osim snijega ima li još kakvih novosti???

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 14:54
Stvarno dugo nisam bila u svom vrtuEmbarrassed, a svima koje ste bile, zahvaljujem.
 Kontesa, šampinjone sam imala na prozorskoj polici, to je bilo onak malo za želju, da se bavim nečim što raste. 
Hoya,  kelju pupčaru ponekad potrgam listove, ali samo one koji mi smetaju kad berem, dosta rano u proljeće ga posijem pa se onda stignu prije zime razviti male glavice, uvijek ga imam do proljeća, evo još i sad ga ima! na vrtu. 
Tija, i tebi pozdrav "sa sjevera"! Sad više nema ni snijega,  samo blata, čekam da se malo osuši , pa da mogu malo kopati ili barem čeprkati.

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 22:56
prekrasne slike !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:23
Evo malo sličica, tek toliko, da mi vrt ne padne u zaborav...

rododendron

azalea

mahonia

viburnum tinus

skimmia japonica

aronija

brusnica

borovnica

višnja

vlasac

luk

poriluk

šparoge

salata

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 08:25
Povremeno nam se pojaviš s lijepim slikicama i drago nam je da dođeš ali bi mi voljeli da je to češće.. Kako da te nagovorimo???
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 21:10
prelijepe slikeTongue
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 22:33
Slažem se s Anaidom, ovaj tvoj prekrasan vrt i odlične slike Clap bi rado gledali malo češće Wink
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 00:14
Predivne slike iz prekrasnog vrtasmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.