Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 37> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
uistinu lijepo, neiscrpne ideje su glavna odlika svega viđenoga...sretna Nova godina...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja ovo moram ponoviti:
![]() Posebno i lijepo! |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala vam što ste svratile i svima želim sretnu i rascvijetanu Novu 2010.
Danas sam išla na vrt po salatu i malo poslikala... ![]() ![]() ![]() kelj pupčar ![]() peršin ![]() timijan ![]() blitva ![]() Ovo su mi počeli rasti šampinjoni ![]() ![]() i još jedna zimska ruža za kraj ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidi, vidi, kako priroda zna nagraditi za uloženi trud
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Katruža, kod tebe je kao usred ljeta, bravo
![]() gdje uzgajaš šampinjone? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje povrće
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako je lijepo i po zimi otići po svoju salatu.
Mene je moram priznat, kao i Hoyu ipak oduševio tvoj neobični granasti aranžman - božićno drvce - nitko ne kaže da mora biti bor.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Lijep pozdrav svima u ovoj Novoj.Katruža moje divljenje tebi i kao što reče Kontesa, u tebe je . jako živo.Ako imaš volje uputi mi koju riječ vezanu za beloperon.On se slučajno našao u mom vrtu, i sve do danas ništa nisam saznala o njemu.Napreduje llijepo,zanima me razmnožavanje, ne uusudim se taknuti ga da se što ne dogodi. U mene raste u sjeni .nisam ga čime hranila posebno.Visok je oko 80 cm.Hvala unaprijed.
P.S.Trudim se da i ja vas sve zadivim svojim vrtom.Pričekaćemo do proljeća. |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
I da se ti nebi mučila,ja ću se malo dopisivati sama sa sobom.
![]() ![]() |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da nisam vidjela sliku blitve mislila bi da kod tebe nije ni bilo zime. Htjela sam te pitati za prokulu: Kad sam je imala u vrtu nikako mi nisu htjele rasti ove male loptice i kolegica mi je potrgala sve listove. Tek onda su se formirale. Je l' ti uvijek ostaviš listove i svejedno imaš plod?
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Katruža ne odgovara na upite, a ja ju neću ništa niti pitati, samo joj ostavljam poruku da sam joj sve pregledala, svaki "ćošak", svaku biljčicu, razgledala betonske kašete... I zbilja mogu reći da imaš lijepo cvijeće u lijepom okruženju.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pozdrav najsjevernijem gradu "lijepe naše", osim snijega ima li još kakvih novosti??? |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Stvarno dugo nisam bila u svom vrtu
![]() Kontesa, šampinjone sam imala na prozorskoj polici, to je bilo onak malo za želju, da se bavim nečim što raste.
Hoya, kelju pupčaru ponekad potrgam listove, ali samo one koji mi smetaju kad berem, dosta rano u proljeće ga posijem pa se onda stignu prije zime razviti male glavice, uvijek ga imam do proljeća, evo još i sad ga ima! na vrtu.
Tija, i tebi pozdrav "sa sjevera"! Sad više nema ni snijega, samo blata, čekam da se malo osuši , pa da mogu malo kopati ili barem čeprkati.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasne slike !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Evo malo sličica, tek toliko, da mi vrt ne padne u zaborav...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rododendron ![]() azalea ![]() mahonia ![]() viburnum tinus ![]() skimmia japonica ![]() aronija ![]() brusnica ![]() borovnica ![]() višnja ![]() ![]() vlasac ![]() luk ![]() poriluk ![]() šparoge ![]() salata ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Povremeno nam se pojaviš s lijepim slikicama i drago nam je da dođeš ali bi mi voljeli da je to češće.. Kako da te nagovorimo???
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
prelijepe slike
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Slažem se s Anaidom, ovaj tvoj prekrasan vrt i odlične slike
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne slike iz prekrasnog vrta
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |