proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 81> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj nemam pojma koga je pitala, pretpostavljam da je tebe pitala, ali kako sam joj počela pisati sin me je počeo vući za ruku. Moramo u krevet. Možda se poslije još malo javim...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springica moja na hrvatskom.. baš ti je dobar ovaj uradak....
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je ispao ovaj shabby dio oko salvete!! |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga ovo si fenomenalno napravila,jako,jako lijepa slicica.strasno volin ove stvarcice sa starinskim stihom...a jos kad je nesto ovako prekrasno |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas domislajto...i jako lijepo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a o kakvim je krpama riječ??
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj shabby ti je odličan...još da ga je objesiti u neku konobu koja miriše po starom vinu...supač ženice
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa nemam pojma, ti si nekoga sinoć pitala nešto u svezi krpa???
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke hvala vam na komplimentima, ali ja osobno nisam baš zadovoljna radovima. Mislila sam da će biti ljepši, ali očito sam izabrala pogrešan dan za trackanje...
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bolji nisi mogla...shabby je predobar!!! kad mi meni tak uspio ja bi bila najsretnija....bum tebi donijela da mi napraviš podlogu a onda je dalje lako...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubamara ako ti se tako sviđa , evo ja ti ga poklanjam od srca...
A kod druge kave ću ti podrobno objasniti kako se radi...vjeruj mi da je to skoro pa šprdancija...mislim tako je lako....meni najlakša tehnika do sada.
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
definitivno laka i jednostavna tehnika, koja svakom komadu na kojem se radi da poseban stih. jucer se dogovorila s prijateljicom da ode na tecaj a nakon toga sredjujemo njen stol za 6 osoba i stolce u shabbyju :) kad cuh da neki imaju djecju sobu u shabbyju mrak ;)
u svakom slucaju, proljece, jako lijepo.
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ti reći da si i ti jako, jako odskočila od onih početničkih dana. Ali dobro... vjerojatno imaš i više vremena za radionice kao i za radove, a i više volje od recimo mene!!!
Tako da mi nije čudno da se upuštate u taj "projekt", dapače, čini mi se da je to normalan slijed događaja kod tebe.
I to je za svaku pohvalu...
Ja sam eto, ostala još uvijek u fazi da radim kada imam inspiraciju i da svoje radove isključivo poklanjam i to sa velikim zadovoljstvom.
Tako da kod mene može biti i totalnih promašaja, ali i jako lijepih radova...
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće, a šta misliš da ko drugih nema totalnih promašaja? ne boj se, i prave majstorice fulaju i rade ispočetka, peru tanjure i sl.
meni su tvoji radovi sve ljepši, ovaj shabby je po meni odličan....
a kod tebe mi je super što recikliraš... za pohvalu je ekološka osviještenost, a drugo..treba smisliti što sa flašicom od nesice...ni to ne može svatko, bez obzira što se čini banalno i jednostavno...zato draga, samo naprijed...radi što te veseli i poklanjaj onom koga veseli
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme miškopiško glava me od sinoć boli, ali tvoj post mi je izmamio osmijeh na lice.
Tvoji komplimenti su mi uvijek bili dragi, zbog toga što smo od prilike skupa počele neke stvari učiti...s time da si me ti davno prešišala svojim tehnikama i inspiracijom.
Tehnike koje sada vi napredniji koristite ja vjerojatno neću koristiti niti u drugom životu, ali nema veze, mene to ne zabrinjava.
Kao što si rekla ja radim kada mi se radi, i opuštam se uz "staklenke od nessice"
Hvala još jednom na komplimentima...
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma curke vi ste meni sve fantasticne :) gust je stvarati nekaj svojim rukama. :)
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok se uz to opuštam neću odustati...kada me počne zamarati prestat ću isti tren....
Ali ja uvijek kažem da je ovo moj "zimski hobi", jer preko ljeta dolazi ipak moja veeeelika ljubav - cvijeće.
A tko zna možda se toliko navučem i na ovo da budem i to radila u ljeto???
|
|
SunceRi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet nešto za komparirati... |
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |